Vineri,
27.11.2020
Ceata
Acum
-4°C

Sevil Shhaideh l-a însoțit pe Iohannis la Criț. ”Permiteţi-mi să mă consider și eu un mic sas, aici la dumneavoastră”

13 August 2017 22:34

Sevil Shhaideh l-a însoțit pe Iohannis la Criț. ”Permiteţi-mi să mă consider și eu un mic sas, aici la dumneavoastră”

Preşedintele Klaus Iohannis, vicepremierul Sevil Shhaideh şi ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu, au fost azi la Criţ, la cel mai mare festival al saşilor. Se numeşte Săptămâna Haferland, un eventiment la care estimarea de participare, pe toată durata evenimentului, este de peste 10.000 de oameni. ”Mă bucur că am ajuns aici. Nu e pentru mine prima participare aici la Criț. Deja dintr-un mic tur, am văzut ca lucrurile avansează de la an la an. Sunt bucuros să constat că nu numai oficialități au venit aici, ci și oameni simpli, ceea ce pentru mine arată că această comunitate recapătă vigoare”, a spus președintele Iohannis, citat de Digi24.

La eveniment au participat şi ambasadorul României în Germania, Emil Hurezeanu, dar şi vicepremierul Sevil Shhaideh, pentru prima oară în vizită la Criţ. „Doamnelor şi domnilor, îmi pare rău, eu nu vorbesc germană, dar înţeleg vocea sufletului şi a inimii”, a spus Sevil Shhaideh, într-un amestec de germană și engleză. „Sper din toată inima mea, cu toate puterile pe care le am ca vicepremier şi ministru al Dezvoltării, impreună să dezvoltăm această zonă, să aducem nu numai turişti, ci să-i aducem pe saşi şi nu numai. Permiteţi-mi să mă consider și eu un mic saş, aici la dumneavoastră”.

 

Comentarii

15 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 3 ani

No-ape, tu draga Se(r)vil, cu totzii ne consideram nishte "mici sași""... Mai ales can' loviți de dambla, începem a ne "dărâma" trecutu'....
Raspunde

el

Acum 3 ani

Urmeaza dracnea sa se declare sas! Si eu turc!
Raspunde

cazut din rai

Acum 3 ani

Parca d-na face parte din comunitatea tatara ce are specifice iurtele, gonitul fara sa pe cai, furturi si distrugeri din varful iataganului, migratia in scop de prada, deci tot ce reprezinta opusul caracteristicilor sasilor. D-na se poate considera ce vrea dansa dar important este ceea ce este....
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

dancp2

Acum 3 ani

si hurezeanu mic sas si securist utecist la crint ca se bea pe maca mai emile!!!!!
Raspunde

Redciuma

Acum 3 ani

Este Crit , nu Crint,pesedist batran
Raspunde

hmhm

Acum 3 ani

Mai bine nu zicea nimic. Mi-e greata de falsitatea asta de femeie.
Raspunde

Conştiinţa vie.

Acum 3 ani

ROMÂNIA TREBUIE SĂ INTERZICĂ PARTIDELE CONSTITUITE PE CRITERII ETNICE (gen U.D.M.R.). ASTFEL DE PARTIDE SUNT O RUŞINE PENTRU DEMOCRAŢIE!
Raspunde

Vasilica GJ

Acum 3 ani

Pentru domnul Matyas , iata ce spune Wikipedia :Criț, mai demult Cruce, Criș, Crișu, (în dialectul săsesc Detschkrets, Krets, în germană Kreuzdorf, Deutsch Kreuz, Kreuz, în trad. "Cruce", în maghiară Szászkeresztúr, în trad. "Cristuru Săsesc") este un sat în comuna Bunești din județul Brașov, Transilvania, România. În evul mediu a fost posesiune a Mănăstirii Cârța. Primele mențiuni documentare datează de la 1270-1272
Raspunde

ilie

Acum 3 ani

Constiinta vie esti un imbecil ardealul a fost condusi de unguri peste 1000 de ani constructiile ce se viziteaza de turisti sunt facute de sasi si unguri ari fi bine sati schimb parerea in rominia la ora actuala mai traiesc peste 1,5 milioane de unguri.
Raspunde

...

Acum 3 ani

oare sevil cand merge la baie se considera un mic kkt?
Raspunde

care, cum?

Acum 3 ani

vrei sa fii tu pârțu care-l însoțeste?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus