Joi,
13.05.2021
Partial Noros
Acum
10°C

Nepotul Regelui Mihai se însoară anul viitor. Cu o româncă

Nepotul Regelui Mihai se însoară anul viitor. Cu o româncă

Nepotul Regelui Mihai, Nicolae Medforth-Mills, a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder în urmă cu lună de zile în timpul vacanței petrecute împreună în Cornwall (Marea Britanie). Conform unui documenta pe care l-a postat chiar el pe Facebook, nunta va avea loc în vara anului viitor.

„Alina este o persoană foarte specială pentru mine şi îmi doresc ca împreună să păşim într-un nou şi asumat capitol al vieţii noastre. Ne unesc interesele și pasiunile comune, reponsabilitățile pe care înțelegem să ni le asumăm dar și modul în care privim întemeierea unei familii. De asemenea, suntem încrezători că valorile morale pe care le-am moştenit de la familiile noastre vor constitui piatra de temelie a unui viitor fericit împreună”, spune Nicolae Medforth-Mills.

Fostul principe mai spune și că părinții viitoarei lui soții și-au dat acordul. „Am cerut acordul părinţilor domnişoarei Binder, aceştia dându-ne încuvinţarea şi bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtăşit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai şi familiei. Suntem încântaţi că am primit binecuvântările şi mesajele Lor de felicitare”.

20915169_1520492701327783_1698863185760412371_n

Sursa foto: Facebook Principele Nicolae al României

Comentarii

2 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 3 ani

Noa'ape, aiasta-i de News Alert? Shtire era daca, beizadeaua s-ar hi luat cu Popohaciu, ca s-aiela-i liber(batar de prejudecatz)...
Raspunde

Vor merge la munca

Acum 2 ani

Chiar ii unesc INTERESELE comune.El are interes sa arate prostimii sa-l proclame ca rege si avea nevoie de o individa langa el care sa-i accepte faptele cu bicicliste si badaraniile cu violarea de domiciliu de la resedinta elvetiana a regelui Mihai.Ea,cu interesul sa imparta mostenirile nemuncite recuperandu-si cheltuielile scumpe de nunta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus