Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Sibiu. Jumătate din străzile aflate în lucru, finalizate în cursul lunii august

Sibiu. Jumătate din străzile aflate în lucru, finalizate în cursul lunii august

Reprezentații Primăriei Sibiu anunță că, în ultimele zile, au recepționat lucrările de modernizare pentru 24 de străzi, din cele aproximativ 50 aflate în șantier în cursul acestui an.

Primarul Sibiului, Astrid Fodor, arată că, de fapt, numărul străzilor și aleilor aflate în lucru este mult mai mare, deoarece printre cele 50 de șantiere deschise anul acesta în oraș, două au în vedere reabilitarea unor cartiere: Hipodrom II și Valea Aurie. „Până în prezent au fost finalizate 34 de străzi și sper că locuitorii acestora să fi uitat deja de neplăcerile cauzate de existența șantierelor și să se bucure de confortul unor străzi asfaltate. Bineînțeles că vom continua lucrările aflate în curs pe celelalte străzi, conform contractelor încheiate, deoarece ne dorim să finalizăm cât mai multe înainte de venirea iernii”, declară Astrid Fodor, într-un comunicat transmis de Primărie. Străzile recepționate în ultimele zile au atât carosabil și trotuare noi, cât și rețele de utilități reabilitate, dar și parcări și spații verzi în limita spațiului disponibil.

Lista străzilor recepționate în luna august Sursa: comunicat Primăria Sibiu

În zona Lupeni: Porumbeilor, Rândunelelor, Anul 1907, Armoniei, Traian În zona Obor - Viitorului: Berzelor, Gh. Șincai, Sălciilor, Oltului, Octavian Smigelschi, Călan În cartierul Țiglari: Ulmului, Zugravilor, Zidarilor În zona Piața Cluj: General Bălan, Narciselor, Ion Pop Reteganu, Păltiniș, Carpaților și Margaretelor În cartierul Lazaret: Turgheniev, Balanței (între Laminorului și Nicovalei), Laminorului, Plevnei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Dani

Acum 6 ani

Pe str. Strungului sa facut receptia acum 3,4 luni si deja asfaltul se afunda, mergeti si verificati sa vedeti ce lucrare de mantuiala sa facut.
Raspunde

foamea

Acum 6 ani

@Traian: Poza e mai veche sau e proaspata? Sper ca nu au reabilitat iarasi tot si au lasat stalpii si cablurile alea infecte sa atarne in continuare...
Raspunde

MC.D

Acum 6 ani

..pai e clar, au reabilitat doar strazile nu si ...accesoriile...ca la noi la nimeni...la anul vin cei de la gaz, apoi cei de la cablu, apoi cei de la electrica...si uite asa inca 5-6 ani tot avem de lucru......
Raspunde

Dorel

Acum 6 ani

Buna gluma asta, incompetenta si nepasare, se lucra in viteza melcului turbat, fara viziune si practica. Pe Frati Buzesti se lucra 2h pe zi, doar 2-3 muncitori restul spectatori sper sa termine pana la anu ca de 5 ani se chinuie saraci.
Raspunde

mama mare

Acum 6 ani

La noi in spatele blocurilor daca ati vedea cum au lucrat , nu este decat o bataie de joc .
Raspunde

iulia

Acum 6 ani

Dar tu, de unde esti bunico? Nu locuiești in "Romania lucrului bine facut"?
Raspunde

Bogdan

Acum 6 ani

Astea sunt strazile facute de Geiger, terminate destul de repede ( desi se putea mai repede) Primaria se lauda cu astea terminate ca sa ascunda sub pres mizeria de pe Fratii Buzesti sau de pe alte strazi pe care nu sunt in stare sa isi struneasca constructorii. Administratie de 2 lei in care constructorii dicteaza nu primaria.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus