Sâmbătă,
01.10.2022
Cer Senin
Acum
18°C

Știați că și mânjii sunt abandonați? Animal Life vă cere ajutorul

Știați că și mânjii sunt abandonați? Animal Life vă cere ajutorul

Asociația Animal Life vă cere ajutorul pentru a avea grijă de Mișu, un mânz abandonat, luat acum în grijă de Miruna, de la Prietenii Berzelor.

Pe lângă Mișu, curtea Mirunei este plină de animăluțe, de la berze care trebuie tratate pentru a putea zbura, până la cai și pisici, astfel încât este nevoie de ajutorul vostru: "fân, o gospodărie de oameni cumsecade care să îl adopte pe Mișu sau bani. Vă rugăm, ajutați-ne să ajutăm", este mesajul celor de la Animal Life, postat pe pagina de facebook.

manz animal life 3

"Stiati ca si manjii sunt abandonati? Stiati ca sunt oameni care duc iepe cu manji la abator si uneori manzul este refuzat pentru ca este prea mic? Nu stim exact povestea lui Misu, dar din ce am auzit s-ar putea ca asta sa fi fost si soarta lui. Ceea ce stim insa este ca a fost legat de un gard iar o doamna in varsta si tare cumsecade l-a luat si l-a ingrijit cum a putut mai bine pana cand a reusit sa ne contacteze. Misu ar fi trebuit sa stea inca multa vreme cu mama lui, sa primeasca lapte si sa invete cum sa fie un calut mare si puternic. Astazi l-am luat iar acum este in grija colegei noastre Miruna de la Prietenii Berzelor, a baut lapte si si-a facut prieteni alti doi manji cu o poveste aproape identica. Pe langa Misu, curtea Mirunei este insa plina de animalute, de la berze care trebuie tratate pentru a putea zbura pana la cai si pisici aciuate din sat, astfel incat avem nevoie de ajutorul vostru: fan, o gospodarie de oameni cumsecade care sa il adopte pe Misu sau bani. Va rugam ajutati-ne sa ajutam!" transmit reprezentanții Animal Life.

manz animal life 2

Detalii puteți obține la numărul de telefon 0741 188 934, iar pentru donații sunteți rugați să specificați “pentru Mișu. Conturile în care puteți dona sunt:

Beneficiar: Asociatia Prietenii Berzelor BANCA: BRD SIBIU IBAN (LEI): RO60BRDE330SV29845983300 SWIFT: BRDEROBU PayPal: friendsofstorks@gmail.com

Sau

Beneficiar: Asociatia pentru Protectia Animalelor si a Naturii “Animal Life” Banca: RAIFFEISEN BANK ROMANIA IBAN: RO41RZBR0000060007805439 SWIFT: RZBRROBU

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 5 ani

Oh Doamne bah copii, voi numa' acum atz aflat? O buna parte a romanilor, mai ales ai "romanilor" de sa scriu cu doi R i-or abandonat de mult prin capitalele occidentale...
Raspunde

gigi contra

Acum 5 ani

Si manjii se abandoneaza, nu-i asa?
Raspunde

cine,ce?

Acum 5 ani

am eu loc in congelator pentu el
Raspunde

sB01ERU

Acum 5 ani

Mmm, steak, salam, burgheri..... Trebe totusi sa il cresti pana pe la 10 luni sa dezvolte in pic de carne rosi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus