Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Directorul Sălii Transilvania și-a dat demisia. „Am simțit nevoia unei schimbări”

Directorul Sălii Transilvania și-a dat demisia. „Am simțit nevoia unei schimbări”

Acum patru zile, directorul Sălii Transilvania, Victor Cornea și-a dat demisia din funcție. Acesta a fost numit în funcție în anul 1998, prin hotărârea Consiliului Județean, motiv pentru care și demisia acestuia a trecut prin consiliu. Întrebat de reporterul Turnul Sfatului care-i sunt motivele a spus că sunt de ordin personal.

Potrivit prevederilor legale, „în cazul demisiei contractul individual de muncă încetează la data expirării termenului de preaviz sau la data renunțării totale ori parțiale de către angajator la termenul respectiv. (...) Propunem renunțarea la termenul de preaviz și încetarea raportului de muncă al domnului Cornea Victor de la data comunicării Hotărârii Consiliului Județean Sibiu”, se arată în proiectul de hotărâre al Consiliului Județean. Întrebat care sunt motivele care au condus la demisie, Victor Cornea spune că „Am făcut acest lucru din motive personale. După 19 ani, am simțit nevoia unei schimbări, am vrut să fac o pauză”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

11 comentarii

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno, dea bunul Dumnezau ca de-acum sa putem planje linishtitz dupe cioraparii si chilotzarii ce ne inoportunau lunar cu cate-un talcioc!....
Raspunde

Oracolul din Fofeldea

Acum 6 ani

Te iubesc Gyuntar, te iubesc cu spume ! Am fantezii cu tine, nebunule !!!
Raspunde

vecinele

Acum 6 ani

Gyuntare, daca interzic targul producatorilor si al bisnitarilor, de unde ne mai cumparam chiloti???
Raspunde

Dan

Acum 6 ani

Minunat comentariu.poate ca de acum va fii doar sala sporturilor
Raspunde

dancp2

Acum 6 ani

propun ca sefa pe dna LINDE !!!!pdlista pnlista cu studii agricole(haha)la drapelul rosu sibiu.
Raspunde

Vio

Acum 6 ani

La cat a furat poate sa plece linistit, are bani sa-si tina odrasla in continuare in America. Problemele mari sunt in continuare la sefia CJ care nu intelege ca sala Sporturilor trebuie sa fie doar pentru sport. Si acolo trebuie demisii.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ada

Acum 6 ani

Vio esti un penibil, get a life frustratule :)
Raspunde

Nicu sb

Acum 6 ani

Sa auditeze onor conducerea CJ si modul in care se realizeaza contractul cu barul si spatiile din sala Transilvania cu suportul tov. Luca. Ah, stai...
Raspunde

Adevarul sa iasa la iveala

Acum 6 ani

Sala Transilvania trebuia sa se autofinanteze, d'aia se tineau tot felul de targuri in ea. Din pacate, CJS nu dadeau niciun ban pentru intretinerea sali; ba mai mult, cand unor indivizi le casuna ceva prin cap, gen Piata Agroalimentara, Directorul trebuia sa se supuna ca de nu-l mazileau. Adevaratul motiv pentru care pleaca Cornea este acesta: ERA FORTAT SA FACA ACTIVITATI EXTRA-SPORTIVE. Asa a fost cu Cindrea si la fel este cu Campian.
Raspunde

///

Acum 6 ani

Il deplangem pe bietul director... ce viata grea a avut.. totusi a rezistat 18 ani... nu-i purtati grija...
Raspunde

...

Acum 6 ani

pai sala transilvatia s-a transformat in piata de legume, iar la piata de legume din strand s-a transformat in obor.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus