Luni,
29.04.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Tudose: pentru Pilonul II de pensii sunt avute în vedere trei variante de lucru

Tudose: pentru Pilonul II de pensii sunt avute în vedere trei variante de lucru

Premierul Mihai Tudose a afirmat, marți, că în privința Pilonului II de pensii sunt trei variante de lucru, între care și cea privind posibilitatea ca persoanele care contribuie să poată opta.

"Trei variante: să lăsăm lucrurile așa cum sunt, umblând doar la comisioanele care se iau astăzi de către administratorii privați ai acelor bani, fiindcă, repet, au exagerat; varianta a doua — să diminuăm cota pentru Pilonul II în favoarea Pilonului I și varianta a treia — cea de opțional. Se fac calcule, Ministerul de Finanțe le va prezenta public când vor fi gata (...) Săptămâna viitoare vom avea cred simulările complete", a declarat premierul Mihai Tudose, la România TV, citat de Agerpres.

Referindu-se la varianta în care oamenii pot opta, șeful Executivului a spus: "Dacă vrei să rămâi așa, rămâi așa. Vrei să duci mai mulți bani în Pilonul I (...) este în regulă, optează".

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 615

Comentarii

1 comentarii

...

Acum 6 ani

asa porcule, umbla si la pensiile pe care vor trebui sa le incaseze tinerii pentru ca nu-ti ajung tie banii pentru pensiile militarilor, ale parlamentarilor si ale altor taietori de frunze la caini. asa buna e politica voastra economica, incat euro e tot mai mare in raport cu leul.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus