Vineri,
30.09.2022
Cer Senin
Acum
19°C

În fața consilierilor locali, o sibiancă a ironizat în câteva propoziții și conducerea primăriei și pe liderul PSD Suditu

În fața consilierilor locali, o sibiancă a ironizat în câteva propoziții și conducerea primăriei și pe liderul PSD Suditu

O sibiancă, locuitoare a cartierului Gușterița, a luat cuvântul joi după-masă, la finalul ședinței Consiliului Local Sibiu, în câteva propoziții ea exprimându-și nemulțumirile față de aleși, indiferent de partidul politic din care provin.

Doamna Mia Antinie este fostă directoare a școlii din Gușterița și a mai ținut un discurs în fața Consiliului Local în luna martie. Acum a revenit să spună că nu a făcut nimeni mai nimic. Ba chiar a invitat-o pe doamna primar la cafea, să se convingă singură de realitatea din cartiere.

”Vă rog din suflet doamna primar, că nu stați chiar departe de noi, v-aș invita cu drag la o cafea la mine. Să vedeți că nu puteți să intrați de taximetriști, trebuie să vă dați jos din mașină și să- rugați să vă facă loc să intrăm în curte. Nu putem să stăm în liniște să bem o cafea pentru că nu s-ar auzi două vorbe. S-ar auzi în continuu cearta și înjurăturile. Avem aici un reprezentant, un om care face parte din cartier și care nu ne-a ajutat prea mult, domnul Suditu (Gheorghe Suditu a asistat la ședința de astăzi și stătea la doi pași n. r.), care trece zilnic pe acolo și cunoaște problemele (Gh. Suditu zâmbește și aprobă n. r.). Nici n-o să puteți să ieșiți foarte ușor din curte pentru că nu ne dau voie domnii de la taximetrie. Este un calvar! Vă rog să mă credeți. Preluăm toate comenzile de taxi, știm exact cine și unde…”, a spus femeia în fața Consiliului Local.
Mai departe doamna s-a plâns și de terenul din spatele casei, spațiu transformat în crescătorie de porci și de cai, un focar de infecție pentru vecini. Apoi ea s-a adresat tuturor consilierilor locali.
”Vă mai așteptăm pe la alegeri, prin cartiere. Vă așteptăm cu drag! Acum știm exact ce avem de făcut, cu fiecare în parte. Din păcate, veniți la ședințe, aprobați, dar pentru oameni mare lucru nu faceți. Îmi pare foarte rău să vă spun asta! Asta este! Și noi facem parte din acest municipiu, din acest oraș, am dori din tot sufletul să ne ajutați, că nu vă cer prea mult. Haideți să împrumutăm bani, să cerem de la cei care au prea mult, să facem o stație de taxi civilizată. Mă duc eu și cer o sponsorizare de la cineva”, a completat doamna Antinie.
Mia Antinie a recunoscut și faptul că primarul Astrid Fodor s-a deplasat la fața locului după precedenta luare de cuvânt în CL, însă fără nici un rezultat satisfăcător.

În replică, primarul Sibiului a spus că ea a fost informată că o parte din probleme fuseseră rezolvate deja.

”O să verific să văd ce s-a întâmplat pentru că eu am o informare de la Poliția Locală unde mi se comunică faptul că e rezolvată problema, atât porcii cât și restul animalelor au fost toate mutate. Voi verifica dacă a fost o dezinformare și va răspunde persoana care a semnat. Legat de stația de taximetrie știu că s-a luat în discuție în comisia de circulație problema respectivă. Nu vă pot spune de ce nu s-a finalizat dar mă voi documenta și voi reveni”, a replicat primarul Astrid Fodor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus