Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Echipa de baschet CSU Sibiu are un nou sponsor

Echipa de baschet CSU Sibiu are un nou sponsor

Conducerea echipei de baschet CSU Sibiu a semnat un nou contract de sponsorizare. Este vorba despre dezvoltatorul imobiliar Zacaria.

”Le mulțumim celor de la Zacaria pentru că sprijinul pe care au decis să îl ofere echipei noastre de baschet și suntem mândri să îi avem alături începând din acest sezon. Ne bucurăm că tot mai multe companii private decid să întoarcă ceva comunității în care se dezvoltă, investind în baschetul sibian. Le suntem recunoscători  și sperăm să ne putem bucura împreună de cât mai multe reușite”, a declarat Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

De partea cealaltă, reprezentanții companiei spun orașul Sibiu este unul de suflet și că susținerea unei echipe atât de iubită este firească.

”Ne face o deosebită plăcere să venim alături de CSU, chiar înainte de începerea noului sezon. Cu toate că investițiile Zacaria s-au extins la nivel național în ultimii ani, Sibiul rămâne orașul nostru de suflet, oraș în care ne desfășurăm cu succes activitatea de mai bine de 10 ani. A venit momentul să facem mai mult și să ne alăturăm echipei CSU Sibiu, o echipă care știe ce înseamnă succesul, respectul și adevărata performanță.  Dacă la nivel de galerie știm cu toții că sibienii nu au rivali în țară, credem că este momentul ca și galeria sponsorilor să se ridice la nivelul fanilor CSU, pentru a vedea îndeplinit visul unui oraș întreg – titlul național. Hai, CSU!”, a declarat Jonathan Diamantino, CEO Zacaria.

Sursa foto

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

averageJoe

Acum 4 ani

e de bine. Poate era si mai bine sa fie banii mai repede, inainte de finalizarea lotului. Oricum, de bani e nevoie permanent asa ca felicitari sponsorilor pt alegere.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus