Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

ISU Sibiu a primit drapelul de luptă de la președintele Iohannis

ISU Sibiu a primit drapelul de luptă de la președintele Iohannis

Miercuri, 13 septembrie, începând cu ora 11.00, în Parcul Carol din Capitală, a avut loc înmânarea Drapelelor de Luptă pentru Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu și alte 10 unități aflate în subordinea IGSU, de către preşedintele României, Klaus Iohannis.

ISU (4)

"Drapelul de Luptă, simbol al onoarei, vitejiei şi gloriei militare, evocă trecutul glorios pentru libertate naţională al poporului român şi tradiţiile unităţii, şi îi reamintește fiecărui militar de datoria sacră de a servi cu credinţă patria", transmit reprezentanții ISU printr-un comunicat de presă.

ISU (3)

Evenimente dedicate Zilei Pompierilor din România

Astfel, în data 13 Septembrie, în intervalul orar 12.00 – 15.00, subunităţile operative ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cpt. Dumitru Croitoru” al Județului Sibiu și-au deschis porţile pentru cei care au dorit să se familiarizeze cu specificul profesiei de salvator şi să cunoască misiunile şi activităţile acestei arme.

De asemenea, Ziua Pompierilor din România a fost marcată şi la mall, publicul larg având posibilitatea de a se informa cu privire la măsurile de protecție și comportamentul pe care ar trebui să le adopte.

Seria activităţilor dedicate acestei zile, se va încheia, vineri, 15 Septembrie, începând cu ora 11.00, când la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din municipiul Sibiu vor avea loc un ceremonial militar, slujba religioasă de sfințire a Drapelului de luptă, festivitatea de înaintare în gradul următor a cadrelor și de premiere a câștigătorilor concursurilor specifice.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus