Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

FC Hermanstadt joacă mâine cu Știința Miroslava. Pelici se teme de un singur lucru

FC Hermanstadt joacă mâine cu Știința Miroslava. Pelici se teme de un singur lucru

Echipa de fotbal FC Hermannstadt joacă mâine în deplasare, la Iași, cu echipa Știința Miroslava. AFC Hermannstadt este liderul clasamentului Ligii 2 după 7 etape, cu 18 puncte, în vreme ce Ştiinţa Miroslava se situează pe 19, cu 4 puncte.

Sibienii vin după o serie de victorii importante, contra unor echipe titrate, și sunt încrezători în forțele lor. Singurul lucru de care antrenorul Alexandru Pelici se teme este că sibienii să se creadă deja învingători.

„E un meci care se anunţă dificil şi datorită faptului că ar putea apărea o uşoară relaxare. Sperăm să rămânem cu picioarele pe pământ. E singurul lucru de care mă tem. Cu siguranţă cei de la Miroslava vor încerca să câştige punctele puse în joc, dată fiind situaţia lor în clasament şi eşecul usturător din etapa precedentă, de la Mioveni. Ne aşteptăm la o replică dârză din partea lor. Ştiinţa a transferat, săptămâna trecută, încă trei jucători, dintre care doi au şi debutat la Mioveni. În plus, şi-a completat stafful tehnic cu doi oameni care se ocupă de pregătirea fizică. În al treilea rând, am fi vrut să jucăm la Iaşi, aşa cum Ştiinţa a jucat cu Clinceniul şi cu celelalte echipe, până acum. S-a hotărât ca ei să se mute acasă, la Miroslava, unde au disputat jocurile înainte. Sperăm să găsim un teren bun, pe care să putem juca. Acestea sunt lucrurile de care ne temem. Sperăm ca, la ora jocului, terenul să se prezinte în condiţii bune, să fie o suprafaţă pe care să putem juca, să ne putem face jocul nostru obişnuit”, a declarat antrenorul Alexandru Pelici, care revine cu această ocazie pe banca echipei sibiene după cele două etape de suspendare.
Tehnicianul echipei AFC Hermannstadt a completat şi că pentru meciul cu Ştiinţa Miroslava are la dispoziţie întreg lotul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

Ionut Vl

Acum 6 ani

Mama ce ai m-ai lauda-ti pe astia cate 5 articole pe saptamana doar ca sa atrage-ti lume sa ai vada la stadion eu o sa tin tot cu u craiova pentru ca au calitate si traditie si sunt condusii de olguta vasileacu un om de mare valuare si care asi iubeste concetateni si lucreaza pentru ei nu ca fodor cea mai varza primarita din taraa !!
Raspunde

Omg

Acum 6 ani

E timpul sa incetezi, faci doar pe analfabetul, pun pariu ca nici macar nu esti oltean... Ai fost funny un timp, dar deja devii penibil.
Raspunde

Cosmin

Acum 6 ani

"valuare" )))))
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, teme-te de "ghinionul" prostului!...
Raspunde

suporter FC H

Acum 6 ani

Ionut, daca tii cu Craiova, nu e nicio suparare. Noi tinem cu FC Hermannstadt, dar NU iti spunem ca primarita din Craiova e "varza" sau ca in ziarele locale din Banie se scrie de n ori despre echipa ta. Dar e de laudat ca ai citit articolul despre FC H si, poate, mergi si la stadion sa-i vezi pe baieti pentru ca, acum, in Sibiu, ASTA e echipa care exista si cu care "tinem".
Raspunde

m

Acum 6 ani

@ionul vl Vezi ca trebuia sa scrii decat, nu doar
Raspunde

Marioneta Bruxel

Acum 6 ani

Ști cum e prostul nu e doar fudul : chiar te rog să o iei pe baba cloanța de mana și pe toti autoproclamatii succesori ai partidului lui Hitler = FDGR in Germania să vedeți meciuri cu FC Hermannstadt ,noi rămânem acasă cu FC Sibiu ,doar ii schimbam numele de drept ,restul trădătorilor ori în Germania, ori în Ungaria acasă cu ei , suntem cea mai permisivila nație cu minoritățile și ne iau de prosti ,recent UDMR a făcut trocul de porci unde inițiativa legislativă a trecut : prag de nesimțite 10% și plăcute in toate tara bilingve : o sa avem administrație săsească , țigănesca ,ungureasca doar ne-au insuflat că noi suntem prosti și nu ne putem conduce singuri ,doar așa decurge manipularea .In curând o sa devenim o țară multiculturala artificial și culmea suntem peste 90% autohtoni geto daci romani
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus