Duminică,
25.09.2022
Cer Senin
Acum
6°C

Aproape 7000 de vizitatori în week-end la Muzeul Astra

Aproape 7000 de vizitatori în week-end la Muzeul Astra

Evenimentele organizate în perioada 16-17 septembrie 2017 la Muzeul ASTRA au strâns un total de 6928 – vizitatori, anunță conducerea instituției.

Sâmbătă, 16 septembrie Muzeul ASTRA a avut un program special de Zilele Europene ale Patrimoniului. Cu această ocazie Muzeul ASTRA a oferit pentru vizitarea Muzeului în aer liber din Dumbrava Sibiului acces gratuit pentru copii, elevi și studenți, iar pentru adulți prețul biletului a fost unul redus până la 10 lei. Cei 3050 vizitatori au avut parte în program de două vizite ghidate cu tema Patrimoniu cultural-Natura-Armonii.

3878 de persoane au vizitat Muzeul ASTRA duminică, 17 septembrie, când la Târgul de țară a avut loc evenimentul Ziua Recoltei.

DSC05135

Vizitatorii au avut acces aici la preparate de toamnă pregătite după rețete și tehnici tradiționale din lumea satului. Cei 5 producători tradiționali din Mărginimea Sibiului, prezenți la eveniment, au declarat că produsele lor au fost la un moment dat mult prea puține raportate la cererea foarte mare venită din rândul vizitatorilor Muzeului. Spre exemplu, foarte căutate au fost mustul proaspăt, sucul de mere și murăturile la borcan.

DSC05105

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus