Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
12°C

Jucătorii de la FC Hermannstadt au jucat la „N. Iorga”  FOTO

Jucătorii de la FC Hermannstadt au jucat la „N. Iorga”  FOTO

Mai mulți jucători de la FC Hermannstadt, însoțiți de antrenorul Florin Berța, au jucat pentru câteva ore fotbal cu elevii de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”, în cadrul unei acțiuni de popularizare a mișcării în aer liber. Alexandru Neacșa, Sabin Lupu, Petrișor Petrescu, Daniel Tătar, Horațiu Moldovan, George Monea, Radu Criștiu și antrenorul Florin Berța au împărțit sute de autografe, atât pe felicitările special pregătite de clubul sibian pentru acest eveniment, cu sprijinul Foto Universal, cât și pe tricouri, mingi și alte accesorii. Fotbaliștii sibieni au fost extrem de solicitați și pentru poze și selfie-uri, iar spre surprinderea lor nu puțini au fost elevii care îi cunoșteau pe nume și care și-au amintit de anumite momente din jocurile de campionat ale echipei FC Hermannstadt și de rezultatele acesteia.  „Ne bucurăm că ați ales să începeți promovarea fotbalului în școlile și liceele din Sibiu cu Școala Gimnazială „Nicolae Iorga”. Este o onoare pentru noi să vă avem în mijlocul nostru. Am urmărit cu plăcere rezultatele echipei dumneavoastră. Apreciem munca pe care o depuneți la această echipă a Sibiului. Vrem să vă felicităm pentru clasarea pe primul loc în Liga 2 și vă dorim să promovați în prima ligă” a afirmat directorul Școlii Gimnaziale „N. Iorga”, Ioan Moșneag.

IMG_0543

Evenimentul s-a încheiat cu un meci de fotbal în care fotbaliștii s-au amestecat printre elevi, urmat de o nouă sesiune de autografe și poze. „În momentul în care am pus bazele acestui proiect fotbalistic, acum doi ani, ne-am propus ca, în timp, să ne îndreptăm și spre astfel de activități. Copiii sunt viitorul, din rândul lor, peste câțiva ani, este posibil să ne alegem jucătorii. Sunt mulți copii talentați chiar și la acest nivel. Unii practică deja fotbalul, din câte avem cunoștință. Ne bucurăm că, prin astfel de proiecte, putem aduce bucurie în sufletele unor copii. Am fi bucuroși să aflăm că din rândul acestora vor alege să practice un sport, nu neapărat fotbal, câți mai mulți, pentru că sportul înseamnă sănătate. Le mulțumim directorilor, profesorilor şi nu în ultimul rând elevilor pentru că ne-au primit astăzi la Școala Gimnazială „N. Iorga” și le promitem că le vom dedica următoarea victorie a fotbaliștilor noștri”, a spus președintele clubului sibian, Teodor Birț.

IMG_0463

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus