Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

O fetiță de 7 ani s-a dus singură la spital după a fost lovită de o mașină iar șoferul a fugit

O fetiță de 7 ani s-a dus singură la spital după a fost lovită de o mașină iar șoferul a fugit

În cursul dimineții de ieri Poliția Municipiului Mediaș a fost sesizată despre faptul că, la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Mediaș, s-a prezentat o minoră, însoțită de fratele ei în vârstă de 10 ani, care a declarat că a fost victima unui accident rutier petrecut cu 3 – 4 zile în urmă în municipiul Mediaș, pe o trecere pentru pietoni,  în zona Pieței Agroalimentare.

Din cauza rănilor grave suferite de minoră, aceasta a fost transferată la Spitalul de Pediatrie din municipiul Sibiu.

Polițiștii medieșeni au declanșat o anchetă în vederea identificării minorei și stabilirii circumstanțelor în care s-ar fi produs evenimentul rutier.

”Astfel, s-a stabilit că, în data de 15 septembrie, în jurul orei 20:00, minora, în vârstă de 7 ani, domiciliată în municipiul Mediaș, s-a angajat în traversarea străzii Constantin Brâncoveanu prin loc neamenajat și nesemnalizat corespunzător, în fugă și fără să se asigure, moment în care a fost acroșată de un autoturism condus de către un șofer care, ulterior, a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de cercetare”, informează reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.
În urma investigațiilor efectuate, s-a reușit identificarea celui aflat la volan, un bărbat în vârstă de 30 de ani, domiciliat în județul Constanța, care nu posedă permis de conducere.

Pe numele constănțeanului polițiștii au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor sau a procurorului de caz.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Mhircia

Acum 6 ani

Sper ca gunoiul ăsta o sa fie violat în pârnaie și sa ia ce merită!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus