Miercuri,
19.06.2024
Cer Senin
Acum
31°C

Tăriceanu, despre Iohannis: Preşedintele patronează sistemul corupt de putere din România

Tăriceanu, despre Iohannis: Preşedintele patronează sistemul corupt de putere din România

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a comentat astăzi declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis privind justiţia şi lupta anticorupţie acuzându-l pe acesta că ”patronează sistemul corupt de putere din România”. ”Am o revelaţie că printre noi s-a coborât Duhul sfânt şi care ne dă nouă sfaturi, păcătoşilor. Noi, păcătoşii, suntem oamenii politici şi Duhul sfânt ne dă sfaturi. Cred că preşedintele uită că este la fel de om politic ca şi noi toţi. Al doilea lucru pe care îl uită este că funcţionează în dreptul fiecăruia, şi în dreptul domniei sale, prezumţia de nevinovăţie de care s-a bucurat când a fost ales preşedinte al României”, a declarat Tăriceanu.

Liderul ALDE a subliniat faptul că România are probleme serioase cu privire la instituțiile care alcătuiesc statul de drept și că președintele Iohannis ”patronează acest sistem corupt de putere din România”. ”Toată lumea, inclusiv la nivelul Comisiei Europene, încep să aibă semne de întrebare serioase în privinţa funcţionării anumitor segmente din justiţie, toţi recunosc că recomandările care sunt făcute în scrisoarea CE, cele 12 recomandări care să ducă în final la ridicarea MCV sunt bazate pe analiza unor realităţi pe care preşedintele încearcă să le distorsioneze şi să întoarcă în favoarea sa. În România, în momentul de faţă avem serioase deficienţe în privinţa funcţionării instituţiilor care alcătuiesc statul de drept, sunt abuzuri incredibile care sunt aduse în atenţia publică de presă (...) sunt oameni care şi-au luat inima în dinţi şi vin şi spun avatarurile prin care au trecut, şi preşedintele întoarce capul şi spune: eu nu văd lucrurile astea. Evident că le vede, dar nu vrea să le recunoască, pentru că situaţia îi foloseşte. Până la urmă, el este cel care patronează acest sistem corupt de putere din România”, a mai spus Tăriceanu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

floare dalba

Acum 6 ani

Nu conteaza ca am prezentat lenjerie intima sau ca am ramas repetent, nu conteaza ca am avut traditional 6 neveste si nici ca atunci cand venea criza economica mondiala, vedeam ca economia tarii duduie, nu conteaza ca am dat tunuri pitit dupa acte si scheme, conteaza ca vorbesc elevat si prostimea crede ca sunt cine stie ce intelectual....
Raspunde

€€€€€€

Acum 6 ani

Oh frateee
Raspunde

GRIGORE MANEA

Acum 6 ani

In atentia celor care au votat PSD+ALDE! Mai bine ati fi votat cu ALI BABA deoarece are in subordine numai 40 de hoti!!! TARICEANU TE IUBIM CA CA TINE NU GASIM spun cei carea au ales ALDE!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea Grigore, sa stii ca Ole Baltes încă te așteaptă sa te "întorci"...acasa!....
Raspunde

adi

Acum 6 ani

Hotul striga hotii!!!
Raspunde

Anonimul din Câineni

Acum 6 ani

Dar de când i-a luat Klaus locul ? Știe cineva, ceva ? Patronul hoților după cum știm e unul pe viață, și-apăi dânsul în cazul, nu s-a dus încă după Nea Nicu'... deci ? Am pierdut ceva ?
Raspunde

born in '73

Acum 6 ani

TS, poza nu mai e de actualitate... are TNR una infatisindu-l cu ceva maro in jurul botului...
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Bah mitinjishtilor, io zac c-o vinit momientu' pintru o noua demonstratzaie, șeia contra lu' aliantza lu' Werny cu Manechin Pish! Pa' voi nu vedetz ca eshtia ish ridica mințile la fileu sa s-aburce in sondaje?....
Raspunde

Puiamisch :)

Acum 6 ani

G dela Ooy ... nu ti-ai luat pilulele mitinjishtule prapadit ?
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Pfui bah PSD-ist fomist, sa man dulaii pe tini!...
Raspunde

Puiamisch :)

Acum 6 ani

:) :) :) ... care dulai - prostie omeneasca ?
Raspunde

Gyuntar dela Ooy

Acum 6 ani

Mno ui' haita in frunte cu tartoru' iel mare, Balaoacheshu de Fo(n)feldea...
Raspunde

Cititescu

Acum 6 ani

Tariceanu, preferatul catorva cucoane ofilite, un fel de don Juan din Popa Nan, se da mare liberal, dar ideile lui liberale se duc dracului cand se iveste o oportunitate pentru binele lui. Asa ca e de inteles dece "liberalul" Tariceanu, mai socialist decat "democratul" Dragnea, a preferat o mica tradare pentru o mare conlucrare "in intres national" si un scaun foarte inalt!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus