Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
18°C

16 persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu pornit de la o lumânare aprinsă

16 persoane au fost evacuate din cauza unui incendiu pornit de la o lumânare aprinsă

16 locatari din 20 de apartamente au fost evacuați, azi dimineață, dintr-un bloc de pe strada Iuliu Maniu din Mediaș, în urma unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la parterul imobilului.

incendiu medias (3)

Potrivit reprezentanților ISU Sibiu, incediul a cuprins o cameră dintr-un apartament de la parterul blocului de locuințe, iar din cauza fumului au fost evacuate 16 persoane. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

În incediu au ars obiecte de mobilier și aparatură electrocasnică, iar din cauza fumului au fost afectați pereții interiori de pe casa scărilor, până la etajul patru.

foto ISU Sibiu

incendiu medias (1)

IMG_9246

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri: Iuliu Maniu

Vizualizari: 1306

Comentarii

1 comentarii

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, cei 16 n-or fi făcând parte dintre cei ce-au vazut "Luminița de la capătul tunelului"?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus