Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Protest la Ambulanță: mașini mai bune și salarii mai mari

Protest la Ambulanță: mașini mai bune și salarii mai mari

Toate ambulanțele din Sibiu vor circula astăzi cu o hârtie pe care scrie revendicăriule Federaţiei Naţionale Sindicale Ambulanţa România, iar sindicaliștii vor purta o panglică albă pe braț. Astăzi s-a declanșat protestul organizat de FNSAR cu sprijinul organizaţiilor sindicale membre în FNSAR. În cadrul Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu sunt peste 150 de membri de sindicat, din 183 de angajați la nivelul județului. ”Protestul care constă în pregătirea şi echiparea tuturor ambulanţelor operative cu afişe format A4 cu inscipţionarea pe faţă "PROTEST NAŢIONAL" şi pe verso lista de revendicări. Se va echipa fiecare ambulanţă cu două afişe. Un afiş în cabina şoferului jos în partea dreaptă pe parbriz, şi un afiş în salonul ambulanţei în spate sus pe geamul uşii din partea dreaptă. Fiecare membru de sindicat va purta o panglică albă cu o lăţime de cel puţin 2 cm şi o lungime de 15 cm, panglică îndoitâ în două şi care să fie fixată pe echipamentul de lucru pe piept pe partea stângă (buzunarul de la piept)”, se arată într-un comunicat de presă remis de  FNSAR.

22278840_10214539414103448_1038423628_n

Sindicaliștii vor picheta în 11 octombrie Ministerul Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Sănătății.

Printre nemulțumirile angajaților de la Ambulanță se află ”stoparea diminuării veniturilor lunare a personalului din sistemul sanitar, respectiv din serviciile de ambulanţă, începând cu 01 ianuarie 2018” și ”starea parcului de ambulanţe din Serviciile Publice de Ambulanţă”.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

angajat la stat

Acum 3 ani

Stiti cat castiga un asistent de la salvare?? peste 3000 lei pe luna, oare e prea putin?//
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, si ti se pare mult ca sa plimbi cu limuzina toti prefăcuții?...
Raspunde

Hell-town

Acum 3 ani

D-na directoreasa de la Salvare ia vreo 10 mii de lei lunar! Dupa “taieri” cat va lua? 9 mii? Vezi veniturile de pe site-urile salvarilot din tara...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus