Când zic bun nu mă refer neapărat la mâncare, deși nu a fost chiar rea, ci la întreaga experiență. Stați să vă povestesc.
Primesc acum câteva zile un link pe messenger, cu pagina de facebook a Maestro Catering Sibiu. Ceva de genul: Încearcă, poate-ți place! Vineri exact asta am făcut. Am sunat undeva pe la 11:00 fără ceva, cu gândul să-mi potolesc foamea la prânz, ori să comand ceva pentru după-masă, pe acasă. M-am uitat în fugă, două secunde pe internet și am sunat. La capătul celălalt, un domn amabil.
-Comenzile ar fi bine să le primim până în jurul orei 12:00, ca să avem timp să livrăm până la ora 15:00. Acesta este programul nostru!Știți bine că atunci când e vorba de mâncare într-un spațiu unde lucrează mai mulți oameni niciodată nu-i prea multă.-Atunci vreau să comand oferta zilei, vă rog.
-Dacă vreți doar oferta va trebui să plătiți zece lei transportul, acestea sunt tarifele pentru comenzile mai mici de 30 de lei.
-Bun, puneți-mi în acest caz și un ”Meniul zilei”. E ok așa?
-Da!
Cu 20 de minute înainte de ora fixată îmi sună telefonul. A venit mâncarea și domnul nu are loc de parcare pe Avram Iancu, unde avem redacția, să cobor eu după ea. ”Nici problemă”, răspund eu știind foarte bine că străduța e superalgomerată. Jos văd un Matiz ”pe avarii”, așa că iau repede o plasă mare cu mâncare de la șofer, întreb cât costă, plătesc 24 de lei și plec în grabă.
La birou mi-am dat seama că n-am primit bon, dar nici n-am cerut – e drept, și că m-a costat mai puțin de 30 de lei, cât era condiția să nu plătesc transportul. Ca tot românul înfometat spun un ”uatevăr” și mă apuc să înșir bucatele pe masă.

Le iau în ordine alfabetică. În plasă era o ciorbă de legume cu mult orez. Un pic acrișoară și apoasă. Ulterior, când m-am apucat să scriu, am verificat meniul și trebuia să fie de perișoare, însă eu n-am văzut nici picior de perișoară.
La felul doi am primit cașcaval pane cu cartofi țărănești și-o sălățică. N-am înțeles niciodată de ce trebuie prăjit cașcavalul și unde e plăcerea gustului în asta. Nu m-am lămurit nici de data asta. Era prea uleios. Cartofii în schimb n-au avut nimic în neregulă.

La felul doi doi, adică la oferta zilei – cea pentru care am sunat inițial, am primit chifteluțe marinate cu sos și pilaf. Care pe cuvânt de pionier că au fost bune. Chifteluțele n-au fost deloc grase, sosul puțin acrișor, pilaful gustos. N-am ce comenta aici, am mâncat tot.

La desert am primit un fel de brioșică. Din aceea ambalată, micuță, cu un pic de ciocolată. Domnii o oferă la fiecare meniu ca și cum ar fi din partea casei. Deci spunem ”Mulțumesc!” și atât.
În concluzie, am primit o groază de mâncare pentru 24 de lei. Mâncare nici bună, dar nici rea, așa, ca de catering. Cum îi spune și numele. Probabil, când se va ivi ocazia, mai comand de la ei.
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Tag-uri: Avram Iancu , catering , Maestro Catering Sibiu , cronica de restaurant , mancare sibiu , Maestro Transport , Pentru Sibiu , stiri sibiu
Vizualizari: 14346


Ultimele comentarii
Acum 10 ore
Mesterul dupe net
Acum 10 ore
Emil
Acum 11 ore
Sibian
Acum 11 ore
Lucrul bine facut - NOT
Acum 11 ore
Asdfasdf