Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
3°C

Catering Maestro: Prea bun să fie adevărat

Catering Maestro: Prea bun să fie adevărat

Când zic bun nu mă refer neapărat la mâncare, deși nu a fost chiar rea, ci la întreaga experiență. Stați să vă povestesc.

Primesc acum câteva zile un link pe messenger, cu pagina de facebook a Maestro Catering Sibiu. Ceva de genul: Încearcă, poate-ți place! Vineri exact asta am făcut. Am sunat undeva pe la 11:00 fără ceva, cu gândul să-mi potolesc foamea la prânz, ori să comand ceva pentru după-masă, pe acasă. M-am uitat în fugă, două secunde pe internet și am sunat. La capătul celălalt, un domn amabil.

-Comenzile ar fi bine să le primim până în jurul orei 12:00, ca să avem timp să livrăm până la ora 15:00. Acesta este programul nostru!

-Atunci vreau să comand oferta zilei, vă rog.

-Dacă vreți doar oferta va trebui să plătiți zece lei transportul, acestea sunt tarifele pentru comenzile mai mici de 30 de lei.

-Bun, puneți-mi în acest caz și un ”Meniul zilei”. E ok așa?

-Da!

Știți bine că atunci când e vorba de mâncare într-un spațiu unde lucrează mai mulți oameni niciodată nu-i prea multă.

Cu 20 de minute înainte de ora fixată îmi sună telefonul. A venit mâncarea și domnul nu are loc de parcare pe Avram Iancu, unde avem redacția, să cobor eu după ea. ”Nici problemă”, răspund eu știind foarte bine că străduța e superalgomerată. Jos văd un Matiz ”pe avarii”, așa că iau repede o plasă mare cu mâncare de la șofer, întreb cât costă, plătesc 24 de lei și plec în grabă.

La birou mi-am dat seama că n-am primit bon, dar nici n-am cerut – e drept, și că m-a costat mai puțin de 30 de lei, cât era condiția să nu plătesc transportul. Ca tot românul înfometat spun un ”uatevăr” și mă apuc să înșir bucatele pe masă.

restaurant chatering maestro (4)

Le iau în ordine alfabetică. În plasă era o ciorbă de legume cu mult orez. Un pic acrișoară și apoasă. Ulterior, când m-am apucat să scriu, am verificat meniul și trebuia să fie de perișoare, însă eu n-am văzut nici picior de perișoară.

La felul doi am primit cașcaval pane cu cartofi țărănești și-o sălățică. N-am înțeles niciodată de ce trebuie prăjit cașcavalul și unde e plăcerea gustului în asta. Nu m-am lămurit nici de data asta. Era prea uleios. Cartofii în schimb n-au avut nimic în neregulă.

restaurant chatering maestro (3)

La felul doi doi, adică la oferta zilei – cea pentru care am sunat inițial, am primit chifteluțe marinate cu sos și pilaf. Care pe cuvânt de pionier că au fost bune. Chifteluțele n-au fost deloc grase, sosul puțin acrișor, pilaful gustos. N-am ce comenta aici, am mâncat tot.

restaurant chatering maestro (2)

La desert am primit un fel de brioșică. Din aceea ambalată, micuță, cu un pic de ciocolată. Domnii o oferă la fiecare meniu ca și cum ar fi din partea casei. Deci spunem ”Mulțumesc!” și atât.

În concluzie, am primit o groază de mâncare pentru 24 de lei. Mâncare nici bună, dar nici rea, așa, ca de catering. Cum îi spune și numele. Probabil, când se va ivi ocazia, mai comand de la ei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

9 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ale

Acum 6 ani

Mancati de la just eat it sa vedeti mankare buna
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, Catering se cheamă ca vine de la Caterinca?....
Raspunde

gastroenterologul

Acum 6 ani

Poate job-ul dvs . e sa probati mancarea de la diverse restaurante si birturi, altfel nu inteleg de ce nu va luati de acasa un sandis gustos, ori un snitel, ori chiftele facute de mama, de sotie sau de iubita..
Raspunde

...

Acum 6 ani

pai si atunci despre ce sa mai scrie? probabil ca mancarea asta i-o plateste ziarul sau cu banii pe care-i castiga din articolele scrise despre mancare isi plateste meniul. pana la urma eu nu inteleg care-i treaba: autorul scrie pentru a manca sau mananca pentru a scrie?
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, lăsați latura la porci , ca si ei trebuie sa mănânce !
Raspunde

Calin

Acum 6 ani

Un articol scris frumos si corect , cu pareri pro si contra formulate politicos si de bun gust .. dar nu pot decat sa ma minunez de comenturile unora de aici care probabil , dupa felul lor de a insira niste cuvinte intr-o propozitie , imi dau seama ca sunt studenti sau poate elevi .
Raspunde

...

Acum 6 ani

sunt comentarii nu comenturi..esti la gradi?
Raspunde

///

Acum 6 ani

Ce vrei sa spui, Caline? Ca nu stim sa ne exprimam?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus