Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Vremea se va mai încălzi în zilele următoare, astfel că o plimbare în centrul orașului va fi de nerefuzat. Dacă vă petreceți acest weekend aici, nu trebuie să ratați spectacolele din cadrul Festivalul Tânăr de la Sibiu.

Vineri, 13 octombrie

Ajuns la cea de-a 14-a ediție, Festivalul Hand made Creative Buzz le dă întâlnire tuturor iubitorilor de hand made la Forumul German. Evenimentul va dura trei zile, între orele 10:00 și 20:00.

creative buzz

Finalul acesta de săptămână este rezervat Festivalului Tânăr de la Sibiu. Spectacolele pentru copii și adolescenți au cucerit orașul încă de la începutul săptămânii. Mai multe detalii despre program, bilete și spectacole, găsiți aici.

În această seară, de la ora 18:00 la Librăria Habitus, Constantin Chiriac va fi în dialog cu Jean-Guy Lecat despre cum ajunge un spațiu să devină o scenă, noul teatru, Fabrica de cultură și viitorul sediu al Departamentului de Artă Teatrală

De la ora 19:00, la Sala Thalia, va avea loc un concert de pian Variațiunile Goldberg. De la aceeași oră, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va prezenta spectacolul „Rug”, după romanul lui György Dragomán.

Rug_D_Dumitru

Sâmbătă, 14 octombrie

Dacă sunteți în căutarea unei mici atenții pentru cineva, nu trebuie să ratați Festivalul Hand-made Creative Buzz, de la Forumul German.

Începând cu ora 12:00, va avea loc vernisajul expoziției de fotografii „The Story”, la Primăria Sibiu, Sala expo. La Curmătura Ștezii și în Piața Mare se va desfășura Festivalul Internațional Romanii Poesia. Primul eveniment al festivalului este „Workshop-ul poeților și al scriitorilor" desfășurat pe Curmătura Ștezii, în jurul unor discuții ce au ca focus reflectarea vieții romilor în literatura universală a țării din care provin.

Festivalul Tânăr de la Sibiu continuă și azi. Vezi aici programul.  De la ora 19:00, la Teatrul Național „Radu Stanca” se va pune în scenă spectacolul „Ostatic la mătușica”.

Duminică, 15 octombrie

Festivalul Hand made Creative Buzz îi mai așteaptă și azi pe cei care își doresc să se întâlnească cu iubitorii de hand-made.

Festivalul Tânăr de la Sibiu se încheie astăzi. De la ora 11:00, va avea loc spectacolul „Marionetele dansatoare”. Vezi aici programul.  „Încurcă-l drace”, după Ray Cooney se va pune în scenă la Teatrul Național „Radu Stanca”, de la ora 19:00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus