Marţi,
07.02.2023
Ceata
Acum
-13°C

Activități pentru copii și părinți, la Grădinița 19 din Sibiu

Activități pentru copii și părinți, la Grădinița 19 din Sibiu

Grădinița nr. 19 din Sibiu desfășoară proiectul educațional „Pe aripi de basm” în parteneriat cu mai multe instituții, printre care și o asociație din Franța. Astăzi,  de la ora 16:00, va avea loc deschiderea festivă a proiectului pentru care cei mici s-au pregătit de zile bune cu o serbare. 

Proiectul se desfășoară în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu, Inspectoratul Școlar al Județului Argeş, CJRAE Argeş și Asociaţia Grădinitsa din Franţa. În cadrul proiectului se vor organiza activităţi pe teme de lectură pentru părinţi şi cadrele didactice din instituţiile partenere.

„Proiectul de parteneriat educaţional <<Pe aripi de basm>> urmărește promovarea inovației didactice, a comunicării și informării prin utilizarea cărților și se va implementa pe parcursul a patru ani, reunind un număr de 22 de instituții de învățământ şi instituții publice din țară. Proiectul pe care îl propunem reprezintă încercarea de a reda cărţii locul cuvenit, de a educa preșcolarii și școlarii mici în spiritul prețuirii acesteia. Cartea oferă satisfacţii nebănuite şi contribuie la formarea personalităţii şi comportamentului celui care o citeşte”, spune directoarea grădiniței, Anca Maria Igna.

Organizatorii au gândit activități de lectură pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, dar și pentru tineri și adulți. Proiectul va reuni un număr de șase activități, la care vor participa mai mult de 800 de copii și 400 de cadre didactice și părinți. Deschiderea festivă a proiectului are loc astăzi, 19 octombrie la ora 16.00., iar acțiunea până mâine, la sediul Grădiniței nr 19, de pe strada Kiev nr. 17, în intervalul orar 16.00 — 18.30.

Foto: arhivă

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus