Miercuri,
23.06.2021
Cer Senin
Acum
22°C

AJOFM organizează vineri Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

AJOFM organizează vineri Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu  organizează vineri, 20 octombrie 2017, „Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi”.

Evenimentul va avea loc în Sibiu (la Facultatea de Inginerie Hermann Oberth, str. Emil Cioran, nr.4) şi Mediaş (la sediul  Agenţiei Locale pentru Ocuparea Forţei  de Muncă), începând cu ora 9.30.

”Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt”, spun organizatorii.
Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii.
”Agenţii economici care vor participa la „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi” vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Participarea, atât a reprezentanţilor agenţilor economici cât şi a persoanelor în căutarea unui loc de muncă, este gratuită”, mai spun organizatorii.
În cadrul acţiunilor întreprinse de AJOFM Sibiu în vederea identificării locurilor de muncă vacante au fost trimise invitaţii unui număr de 130 agenţi economici din judeţ. Peste 25 de angajatori au confirmat participarea la bursă, punând la dispoziţie 752 locuri de muncă vacante.

Cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoane fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: asistent relaţii publice şi comunicare, funcţionar administrativ, montator subansamble, operator la maşini cu comandă numerică, operator roboţi industriali  şi altele, oferta fiind completată şi de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare: economist, inginer mecanic, inginer producţie, inginer de sistem software, logistician gestiune flux, etc. Datele sunt preliminare, urmând ca până la data desfăşurării bursei numărul agenţilor economici participanţi şi al locurilor de muncă să crească.

În acest sens, angajatorii care doresc să participe la bursă pot să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, str. Morilor nr. 51 A, tel. 0269- 210882 sau Agenţia Locala pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mediaş,  Aleea Comandor Dimitrie Moraru, nr.3, tel. 0269 - 843731.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Nikoleta

Acum 3 ani

Iubitul meu, Mircea Cazan, mi a promis in campania electorala ca sigur o sa imi gaseasca un loc caldut la stat...si mi - a zis ca la Ajofm are relatii si ma poate baga...astept functia, Kazane, nu ma mai duce cu zaharelul..!
Raspunde

e-manuela

Acum 3 ani

Buna! Nenea, va compatimesc! V-a luat-o viata-nainte, habar nu aveti care mai sunt cerintele! Noi vrem o "bursa" a locurilor de dezmăț si de pierzanie...Ce mai faci azi cu banii daca, n-ai unde-i cheltui?...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus