Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-15°C

Foto Video | Exercițiu. Jandarmii au intervenit pentru reținerea unui agresor la Consulatul Germaniei

Foto Video | Exercițiu. Jandarmii au intervenit pentru reținerea unui agresor la Consulatul Germaniei

Astăzi 24 octombrie, jandarmii sibieni din structura de intervenţie antiteroristă şi de acţiuni speciale au desfășurat un exercițiu, în zona  Consulatului Germaniei din Sibiu.

În cadrul exercițiului s-a simulat prezența unui bagaj suspect, abandonat de către o persoană avută în atenţie operativă pentru manifestarea unor atitudini ostile faţă de obiectivele diplomatice care, ulterior, a agresat personalul Consulatului pentru a-și facilita pătrunderea în curtea obiectivului, transmit reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.  După neutralizarea agresorului şi executarea activităţilor de refacere a securităţii obiectivului, jandarmii au solicitat sprijin pentru intervenţia pirotehnică, asigurând zona critică.

"Scopul realizării acestui exercițiu a fost de a antrena personalul structurilor operative pentru îndeplinirea misiunilor specifice în condiţii complexe, creşterea coeziunii şi realizării cooperării urmărindu-se aspectele cu privire la modul de organizare a activităţilor şi de creare şi gestionare a fluxului informaţional între structurile desemnate să execute misiunile în teren, coordonarea acţiunilor forţelor în teren, modul de acţiune al acestora şi respectarea procedurilor," se arată în comunicatul amintit.

foto/video Jandarmeria Sibiu

exercitiu jandarmi consulat (16) exercitiu jandarmi consulat (15) exercitiu jandarmi consulat (13) exercitiu jandarmi consulat (12) exercitiu jandarmi consulat (11) exercitiu jandarmi consulat (8) exercitiu jandarmi consulat (10) exercitiu jandarmi consulat (6) exercitiu jandarmi consulat (5) exercitiu jandarmi consulat (4) exercitiu jandarmi consulat (3) exercitiu jandarmi consulat (2) exercitiu jandarmi consulat (1)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

10 comentarii

Cocardiel-luptător din Marginime

Acum 5 ani

Hi mah, sa nu veniți acum sa-mi spuneti c-o fost "sirianu" nost' ...Eh care, Horacolu din Fofeldea, ca ala nu-i in stare nici macar a-o "abuza" pe Tantica...
Raspunde

Oracolul din Fofeldea

Acum 5 ani

...oracolul nu doarme!
Raspunde

Oracolul din Fofeldea

Acum 5 ani

Iubirea mea (din fundu surii) Ca, cand o fii la asfintit! Am sa to trag, in cerul gurii, Ca te iubesc...ne anplinit...
Raspunde

Cocardiel-luptător din Marginime

Acum 5 ani

Te du bade, linistit, da-le luiTantica si-ai tai copii! Si de n-ai cat le trebe lor, apelează cu încredere la mine, ca nu veți muri de foame...
Raspunde

Oracolul din Fofeldea

Acum 5 ani

Hai, te-am pupat! Ca vaz ca nu tai la taraiala...Oracolul nu doarme!
Raspunde

ioan

Acum 5 ani

pistol cu apa pe cel care la omorat pe jandarmul paliuc il mai prinde cineva
Raspunde

altul

Acum 5 ani

Corcodei dolofanei ... scarba de ei!
Raspunde

Hell-town

Acum 5 ani

Credeam ca l-o prins pe criminal... Dar e numai un exercitiu. Sa vada fraierii. Si colegul lor zace sub pamant de 4 ani...
Raspunde

trei

Acum 5 ani

hai baieti, dovediti-va incompetenta maxima! cat de irational, perfid, crud trebuie sa fi ca sa faci un exercitiu acolo unde ai pierdut un om! Acolo unde nu sti cine l-a omorat, tu mergi si iti bati joc de memoria omului acela, facand "exercitii" ! Demisia comandatului de jandarmi sibiu, de urgenta!
Raspunde

justitiarul

Acum 5 ani

Daca ai cunoaste legile ai sti ca solutionarea infractiunii de omor este de competenta Parchetului.Mai studiază.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus