Joi,
28.10.2021
Cer Senin
Acum
-4°C

Premierul Tudose, așteptat la Sibiu: ”De azi o să avem nişte vizite pe nişte şantiere”

Premierul Tudose, așteptat la Sibiu: ”De azi o să avem nişte vizite pe nişte şantiere”

La începutul ședinței de guvern de astăzi, premierul Mihai Tudose i-a spus ministrului Transporturilor, Felix Stroe, că de astăzi va începe o serie de vizite pe șantierele începute în țară, fără a-i spune de unde va începe. Cu toate acestea, premierul este așteptat astăzi la Sibiu, alături de președintele PSD, Liviu Dragnea.   ”Începând de azi o să avem nişte vizite pe nişte şantiere. Nu vă spun nici dumneavoastră unde”, a spus prim-ministrul, adresându-i-se ministrului Transporturilor, Felix Stroe.

Tudose i-a cerut ministrului să prezinte concluziile discuţiilor cu Banca Mondială. ”Este o oportunitate extraordinară, pe care, cu siguranţă, nu o irosim. În momentul de faţă, echipa tehnică de la Ministerul Transporturilor este pe traseu să vizioneze punctele nevralgice de pe autostrada Ploieşti - Braşov, cu echipa tehnică de la Banca Mondială. Ne-am sfătuit şi acţionăm împreună cu domnul ministru Marius Nica. După ce se întorc din teren, se face o foaie de parcurs foarte condensat”, a declarat ministrul.

Premierul, alături de liderul PSD, Liviu Dragnea, secretarul general al PSD, Marian Neacșu, și vicepremierul Marcel Ciolacu   sunt așteptați astăzi la Sibiu, în jurul orei 16, pentru o discuție cu lideri locali ai partidului. De aici se va pleca mâine spre Deva, unde se vor desfășura mai multe discuții cu liderii de sindicat și conducerea executivă a Termocentralei Mintia.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Silvian Somfalean

Acum 3 ani

Poate acesti doi Domni vor reusi sa mai tempereze avantul sorosist separatist al neiubitorilor de neam care si-au facut loc in acest oras strabun dacic, luand forma sasilor si ungurilor pentru a lucra la dezbinarea gliei noastre strabune sfinte ortodoxe. Poate se vor trezi si iubitorii de soros si isi vor reveni in simtirile romanesti adevarate sub care ne va uni Dumnezeu!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Angela Lotreanu

Acum 3 ani

Va asteptam, domnule prim ministru impreuna cu dl. presedinte Dragnea! Va iubim si avem incredere in programul de guvernare pe care l-am votat poporul roman! Nu uitati, noi, cu mic cu mare nu am votat procurori, binom si servicii sorosiste, am votat prosperitate si traditii romanesti! Veniti sa scoateti Sibiul din ghearele sasilor sorosisti care asupresc poporul roman de mii de ani!
Raspunde

kokos

Acum 3 ani

Halatul , halatul , unde e halatul?!!
Raspunde

Astrida Fodora

Acum 3 ani

Sa vina, sa vina sa vada Sibiul infloritor asa cum lam facut iar noi sasii cum o fost si altadata. Ca ii ca in Germania. Noi asfaltam toate strazile de pamant si piatra nu ca la Bucuresti. Sa ia aminte! Sii ii curat si sigur si toti turistii e multumiti!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus