Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Toate posturile de director ale Aeroportului sibian, scoase la concurs

Toate posturile de director ale Aeroportului sibian, scoase la concurs

După numirea unui nou consiliu de administrație al Regiei autonome Aeroportul internațional Sibiu, toate cele patru posturi de director – general, operațional, economic și comercial – sunt scoase la concurs. Procesul de selecție ar urma să se încheie cu trei zile înainte de Crăciun.

Persoanele interesate de posturile scoase la concurs trebuie să își depună dosarele de candidatură până pe 27 noiembrie. Prima etapă, de analiză a dosarelor, se va încheia în doua zile, după care candidații admiși trebuie să își depună declarațiile de intenție până la jumătatea lunii decembrie. Interviurile de selecție sunt programate pe 19 decembrie, iar numirea directorilor astfel selectați este programată pe 22 decembrie.

Pentru toate posturile sunt solicitate studii superioare, experiență relevantă în domeniu (minim cinci ani în cazul directorului general) și dovada faptului că cei interesați de acestea nu au fost condamnați în alte dosare. Totodată, fiecare candidat va trebui să depună și câte un proiect de management, cu o lungime maximă de 2.500 de cuvinte.

De la începutul lui 2014, Aeroportul internațional Sibiu este condus de Marius Gîrdea, director operațional este Gheorghe Velicu, director comercial – Iulia Ivancea, postul de director economic fiind ocupat de Ovidiu Dionisie Nicoară.

Traficul pe aeroportul sibian a crescut de la 189.300 de pasager îmbarcați-debarcați în 2013 la peste 366.000, în ultimul an încheiat, 2016.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emirates 777

Acum 6 ani

E un moment bun ca toate coarfele lasate grele de mai marii judetului sa promoveze, desi nu stiu ca Boeing e avion, nu club de manele!
Raspunde

Hussein Klein

Acum 6 ani

Daca presedintele CA a fost numit (pardon, a castigat un concurs...) pe criterii strict legate de performanta manageriala ( a se citi rasplatit pe "masura experientei sale"...) atunci nu ma indoiesc ca si acum vor fi selectati, membri din conducere, in mod similar, rasplatind astfel diverse servicii de/pentru partid. (cum care partid?). Alo, doamna Turcan, va pronuntati sau iar faceti apologia respectarii criteriilor de performanta la ocuparea functiilor? (doar in cadrul PNL)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus