Miercuri,
27.10.2021
Cer Senin
Acum
11°C

VIDEO Cinci spărgători de case, reținuți de polițiști. Cartierele Tineretului și Veteranilor, printre zonele în care acționau

VIDEO Cinci spărgători de case, reținuți de polițiști. Cartierele Tineretului și Veteranilor, printre zonele în care acționau

UPDATE

Cei cinci bărbați aduși la sediul IPJ sunt bănuiți de săvârșirea a peste 30 de furturi din locuință ( îndeosebi cabane și imobile în construcție). Faptele ar fi fost comise în ultimele 3 luni, în municipiul Sibiu (cartierele Tineretului, Veteranilor), Cisnădie ( Cartierul Arhitecților ), Lunca Rășinariului, Șura Mare și în Ocna Sibiului.

Inculpații au vârste cuprinse între 17 și 25 de ani și sunt toți din Ocna Sibiului. Conform IPJ Sibiu, o mare parte din prejudiciu a fost deja recuperată, iar în prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Bărbații au fost aduși la audieri în cursul zilei de marți.

 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Scule utilizate în construcții, covoare, mese, aspiratoare, mașini de spălat, butelii, grupuri electrogen, securi, pneuri și televizoare se numără printre obiectele găsite asupra unui grup de hoți care s-au axat pe spargerea de locuințe.

Zone preferate de acțiune ale spărgătorilor de locuințe erau cartierele Tineretului și Veteranilor din Sibiu, dar și Cartierul Arhitecților din Cisnădie sau locuințe din Șura Mare. În urma valului de spargeri din aceste zone, polițiștii sibieni au identificat cinci dintre spărgători, la ale căror locuințe au descins.

Au găsit o parte din obiectele furate de aceștia, iar în cursul zilei de miercuri, cei cinci au fost aduși la sediul Poliției din Sibiu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Cristi

Acum 3 ani

Felicitari politistilor care s-au ocupat de acest/aceste cazuri! Bravo baieti!!!
Raspunde

trei

Acum 3 ani

frica asta, urmeaza maghernita ta ?
Raspunde

Bravo

Acum 3 ani

Problema este ca fac 2-3 ani si scapa. Ar trebui 20 de ani cel putin.
Raspunde

Hsjs

Acum 3 ani

Dupa lunide zileee. Era cazul.halal legii.
Raspunde

ion

Acum 3 ani

Felicit Politia
Raspunde

...

Acum 3 ani

sunt olteni?
Raspunde

Ioan

Acum 3 ani

Felicitari politiei !! La primarie si la lacuri pe cand faceti o descindere ???
Raspunde

Ilie

Acum 2 ani

Ba astia care tot felicitati stati ma linistiti ca lor dat drumul feritiva
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus