Joi,
21.01.2021
Cer Senin
Acum
6°C

WhatsApp Down - peste 1000 de utilizatori nu pot să intre pe aplicație

WhatsApp Down - peste 1000 de utilizatori nu pot să intre pe aplicație

Tot mai mulți utilizatori ai aplicației de socializare WhatsApp au anunțat că programul a încetat să mai funcționeze, în această dimineață, anunță Express.co.uk.

Încă de la primele ore ale dimineții, site-ul DownDetector, creat pentru a descoperi diferite probleme în mediul online, a detectat peste 1000 de semnalizări din partea utilizatorilor WhatsApp din Marea Britanie și din mai multe țări, care se plâng că aplicația nu mai funcționează. Site-ul Down Detector anunța în jurul orei 8:00 în aceasă dimineață că aproximativ 60% dintre utilizatorii care au anunțat probleme spun că nu pot să intre pe program, 25% nu primesc mesaje, în timp ce alți 14% spun că nu pot să se logheze pe aplicație.

Site-ul independent Down Detector a descoperit problema în urma comentariilor apărute pe Twitter, cu privire la acest subiect.

„Sunt așa un clișeu. Am intrat pe twitter să văd dacă nu funcționează #whatsapp. Nu funcționează”, a scris un utilizator.

„WhatsApp e jos! WhatsApp e jos! Acesta nu este un exercițiu. Cum mai pot eu să le impun prietenilor mei să-mi dea atenție în mod constant acum?”, a glumit un altul.

Probleme au început să apară și în Italia, Germania, India, SUA, Sri Lanka, iar pentru scurt timp au fost semnalate câteva probleme chiar și la Sibiu.

Sursa: express.co.uk

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

vasile

Acum 3 ani

1000? Cristina, ai nota 2, stai jos.
Raspunde

z

Acum 3 ani

Asa functioneaza sistemele de feedback de la toate companiile mari. Daca se semnaleaza o problema de la un numar foarte mare de oameni intr-un timp foarte scurt, inseamna ca e o problema numita "rolling-issue" adica se rostogoleste incet incet in toata reteaua pana sunt afectati toti utilizatorii. Mia aia de oameni se refera la feedbacku initial. Alte intrebari?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus