Joi,
22.10.2020
Innorat
Acum
2°C

Zborurile de la Sibiu au trecut la orarul de iarnă

06 Noiembrie 2017 14:46

Zborurile de la Sibiu au trecut la orarul de iarnă

Reprezentanții Aeroportului internațional Sibiu anunță că programul de operare a zborurilor a fost modificat din această lună.

„Orarul zborurilor este valabil pentru perioada noiembrie 2017 – martie 2018. Pe pagina de internet a aeroportului www.sibiuairport.ro sunt oferite toate informațiile necesare privind frecvențele și programul zborurilor, acestea fiind permanent actualizate“, informează reprezentanți AIS. Modificările operate în orarul de iarnă nu sunt, în unele cazuri, foarte mari. Spre exemplu, zborul WizzAir de la Sibiu către Dortmund, programat la orele 07:15 a fost mutat la 06:55, iar zborul aceleiași companii către Londra a fost mutat de la ora 17:55 la 17:40.

În acest moment, aeroportul sibian este conectat prin curse directe cu Milano, Madrid, Londra, Viena, Dortmund, Memmingen, München, Nürnberg și Stuttgart. „Mai mult decât atât, prin conexiunile zilnice către hub-urile internaționale München și Viena, aeroportul din Sibiu asigură accesul călătorilor către destinații din întreaga lume“, se arată în comunicatul AIS.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus