Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Mai mulți utilizatori Facebook, înșelați de un site fals creat cu numele companiei Wizz Air

Mai mulți utilizatori Facebook, înșelați de un site fals creat cu numele companiei Wizz Air

În ultimele zile, mai multe persoane au distribuit pe o rețea de socializare un link cu un concurs și mențiunea „Mersi #WizzAir!”. Link-ul a fost distribuit pe Facebook și de câțiva sibieni, în această dimineață. Pagina respectivă cere ca utilizatorii să completeze un chestionar, în urma căruia ar fi premiați cu două bilete gratuite pe orice rută a companiei. 

Conform reprezentanților companiei WizAirr, este vorba despre mai multe site-uri și pagini false de Facebook care induc în eroare clienții.

„Wizz Air a fost informată că o serie de website-uri şi pagini de Facebook operează cu domenii false şi folosesc simboluri similare sau identice cu marca WIZZ, fiind capabile în acest mod să inducă în eroare clienţii care cred că vizitează website-ul şi paginile oficiale ale Wizz Air. Unele dintre aceste website-uri au lansat concursuri false pretinzând că cei care vor câştiga vor intra în posesia de bilete WIZZ. Wizz Air reaminteşte tuturor clienţilor săi că website-ul său oficial este wizzair.com<http://wizzair.com><https://wizzair.com/en-gb/main-page#/ şi că orice informaţii despre promoţiile şi concursurile WIZZ sunt publicate fie pe acest website, fie pe paginile oficiale de Social Media sau prin newsletter-ul companiei. Wizz Air recomandă cu tărie tuturor pasagerilor să nu viziteze sau să dea clic pe aceste link-uri sau pagini de web, promovate prin intermediul oricărui alt canal în afară de platformele şi website-ul oficiale. Wizz Air va lua toate măsurile necesare împotriva tuturor entităţilor care pretind în mod fals că reprezintă Wizz Air şi care induc în eroare clienţii”, se arată într-un comunicat remis TS de Wizz Air.

WhatsApp Image 2017-11-08 at 13.31.24WhatsApp Image 2017-11-08 at 13.31.24 (1)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, ne știe lumea-ntreaga, "noi" sibienii suntem amatori de mocaciuni, miloaga si cate si mai cate "atenții"....Si asa vom rămâne cat vom trai!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus