Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

Bogdan Popescu revine la CSU Sibiu: „Mi-am dorit foarte tare să mă întorc”

Bogdan Popescu revine la CSU Sibiu: „Mi-am dorit foarte tare să mă întorc”

Unul din baschetbaliștii preferați ai suporterilor sibieni, Bogdan Popescu, revine în familia echipei sibiene antrenată de Dan Fleșeriu. În sezonul trecut, Popescu a evoluat în 39 de meciuri și a acumulat medii statistice de 12,5 puncte, 4,6 recuperări și 1,2 pase decisive.

Revenirea jucătorului înalt de doi metri la Sibiu contribuie la întregirea lotului, după o perioadă cu probleme pentru CSU. Popescu se întoarce alături de galben-albaștri, după ce în primele etape ale sezonului a jucat la Timba Timișoara.

„Mă bucură enorm faptul că sunt, din nou, parte din echipă. Mi-am dorit foarte tare să mă întorc și să fac parte din cea mai frumoasă familie din baschetul românesc. Mulțumesc tuturor care au făcut acest lucru posibil și, nu în ultimul rând, mulțumesc fanilor care m-au dorit înapoi. Hai CSU, la cât mai multe victorii”, a spus Bogdan Popescu.

Conducerea ehipei s-a arătat încântată de noua achiziție și spune că Popescu vine în completarea echipei, pe un loc pe care aveau nevoie de ajutor.

„Prin acest transfer reușim să completăm lotul, pe un post unde eram descoperiți. Bogdan este un jucător care a demonstrat cât de important este pentru echipă și în care avem mare încredere. Staff-ul tehnic și managementul BC CSU Sibiu îl apreciază extrem de mult și știm că este unul dintre preferații suporterilor echipei noastre. Dincolo de performanțele din teren, Pope este un jucător extrem de important în coeziunea echipei. Suntem siguri că se va integra rapid în noua configurație a echipei și își va aduce aportul în teren”, a spus Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

Bogdan Popescu va juca primul meci alături de sibieni, mâine de la ora 19:00, la Sala Transilvania.

Sursa foto: csusibiu.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, cu toti la unison "FORZZA, FORZZA C.S.U."!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus