Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

O stradă închisă, un oraș blocat VIDEO

O stradă închisă, un oraș blocat VIDEO

Din cauza unor lucrări care se desfășoară la podul CFR de pe strada Viitorului, circulația în municipiul Sibiu este aproape blocată. Un tronson scurt din strada străzii Viitorului a fost închis de astăzi până luni, 12 noiembrie, pentru execuția lucrărilor de desființare a podului metalic situat lângă podul CFR care traversează această stradă. Participanții la trafic au fost rugați să ocolească zona pentru a nu se crea blocaje, iar ca rută ocolitoare șoferii au fost invitați de municipalitate să urmeze traseul str. Nicolae Teclu – Constituției – bulevardul Corneliu Coposu – Calea Gușteriței. Doar că traseul în seara asta este absolut blocat. ”Acest «exercițiu» ar trebui să dea de gândit primăriei, mai ales în sensul în care a avizat construcţia unui mall pe terenul fostei fabrici Simerom, lângă Podul Gării. Ce s-a întâmplat acum din cauza unei lucrări de două zile, poate intra în cotidian când investiția va fi finalizată”, a spus sibianul care ne-a transmis imaginile cu traficul de astăzi din Sibiu.

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

12 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Ionut Vl

Acum 6 ani

Un oras european de care sunte-ti mandrii asa-i?a-m facut 20 de minute din avangarden pana la iesirea spre valcea acum trebuie sa fac decat nasoale an trafic ca sa ajung la river la film scarbelor
Raspunde

yoy

Acum 6 ani

iar ma agramatule? mai deschide si tu o carte, mai citeste inainte sa te dai alteta lovita
Raspunde

Jakob

Acum 6 ani

du te dracu la valcea pa calea lui Traian agramatul dracului.
Raspunde

joseph

Acum 6 ani

FMM de prazar fomist!!!
Raspunde

tulai

Acum 6 ani

ba ionut fi cuminte. nu fa nasoale in trafic, ca daca te prinde politia cine mai comenteaza pe aici ...?
Raspunde

e-manuela

Acum 6 ani

Buna! Nenea, iar vorbim sa ne aflam in treaba, de parc-ar mai fi fost ceva de blocat in acest oraș?...
Raspunde

ifet

Acum 6 ani

primarie de kkt urbanism de kkt astept sa se dea drumul la cotetele (blocurile) de la balanta
Raspunde

Sib

Acum 6 ani

Un oras blocat complet pentru o biata pasarela, sa nu mai aducem in discutie situatia tuturor sensurilor unice din Lazaret. Cartier de case, hai sa facem sensuri unice ca lumea sa ocoleasca 1-2 km in drumul spre casa. Sper ca demersul e verde si ecologic... Altfel, azi la ora 16.00 am facut O ORA din Turnisor pana in Lazaret. Respect!
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 6 ani

Dorel de la primarie ce zice? Pardon,Dofor!
Raspunde

Dorela de la primarie

Acum 6 ani

Ce s-a intamplat acum o sa devina obisnuinta dupa ce vor fi terminate yoate blocurile de la Balanta si mall-ul de la gara. Tentativa asta de primarita nu gandeste. E incredibil de incompetenta. Pe vremuri exista o trecere supraterana cu bariera in zona actualului pasaj subteran di capatul strazii Lupeni. Daca acel pasaj ar fi transformat in pasaj rutier prin lucrari specifice, zona s-ar debloca complet pt ca in acest fel ar exista 4 iesiri din Lazaret : 1. Iesirea de la Compa catre V. Aron 2. Podul Garii 3. Posibilul pasaj rutier din zona Lupeni 4. Strada Viitorului Da cine dracu sa gandeasca in Primaria Sibiu. Primarita?
Raspunde

B

Acum 6 ani

Mai baga un sens unic, un giratoriu si mai “zmagaleste” 3 linii de parcare, “H”odoritzo fa investiti “fa”
Raspunde

sibian

Acum 6 ani

Una din probleme este trecerea de pietoni din dreptul statiei de autobuz si limitatoarele de viteza montate acolo.Coada este aproape tot timpul mai ales dimineata si la pranz cand ies copiii de la scoala.Lasand la o parte lipsa de educatie rutiera , civica si altele , trec cum ii tai capul fara sa se gandeasca si la traficul auto.Cel mai indicat cred ca ar fi un semafor cu buton care sa reglementeze traficul in zona.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus