Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Peste 400 de sportivi la Cupa României la Taekwon-do, în weekend la Sibiu

Peste 400 de sportivi la Cupa României la Taekwon-do, în weekend la Sibiu

Sibiul redevine capitala artelor marțiale la final de săptămână. Cupa României la Taekwon-don ITF, una din cele mai importante competiții de gen, va avea loc în perioada 17-19 noiembrie la Sala Transilvania.

La ediția din acest an a competiției sunt așteptați să participle peste 400 de sportive de la peste 20 de cluburi de taekwon-do din întreaga țară. De asemenea, oficialii Federaţiei Române de Taekwon-do vor fi prezenţi la Sibiu.

Competiţiile sunt împărţite pe grupe de vârstă şi categorii de concurs şi se desfăşoară după un program prestabilit. Intrarea este liberă pentru toţi iubitorii sportului. Spectatorii vor putea urmări live prestaţia sportivilor, inclusiv pe ecranele LED instalate în sală pentru o mai bună vizionare a probelor de concurs.

„Este o onoare pentru noi să organizăm şi anul acesta Cupa României, aici, la Sibiu, şi să transformăm pas cu pas Sibiul într-un centru de referinţă pentru taekwon-do-ului românesc. De la an la an se constată o creştere a interesului pentru taekwon-do, fapt care ne bucură foarte tare şi ne motivează să organizăm tot mai multe campionate, cupe şi seminarii naţionale şi internaţionale de taekwon-do la Sibiu", a declarat Ciprian Banea, vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF şi Secretar General al PUMA Club.

Campionatul este organizat de PUMA Club Sibiu în colaborare cu Federaţia Română de Taekwon-do ITF.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus