Sâmbătă,
28.01.2023
Ceata
Acum
-1°C

După un accident, s-au dus la spital spunând că au căzut din căruță

După un accident, s-au dus la spital spunând că au căzut din căruță

În data de 18 noiembrie, în jurul orei 19,30, în localitatea Nou, un localnic în vârstă de 18 ani a condus un autoturism pe strada Principală și, pe fondul vitezei neadaptate pe un sector de drum în curbă la stânga, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Conducătorul auto împreună cu cei doi pasageri care îl însoțeau au abandonat autoturismul și au fugit, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Ulterior, șoferul s-a prezentat la Spitalul Clinic Județean Sibiu, iar unul dintre pasageri, minor în vârstă de 17 ani, localnic, proprietar al autoturismului, s-a prezentat la Spitalul de Pediatrie, ambii declarând medicilor că au căzut dintr-o căruță.

În același timp, al doilea pasager, în vârstă de 19 ani, domiciliat tot în satul Nou, a solicitat la domiciliu ambulanța declarând că a fost victima unui accident rutier produs cu un autoturism.

Potrivit polițiștilor, șoferul nu deține permis de conducere, aspect cunoscut de către proprietarul autoturismului, mașina fiind neînmatriculată.

Astfel, pe numele șoferului a fost întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și conducerea unui autovehicul neînmatriculat, iar pe numele proprietarului a fost întocmit dosar penal de cercetare pentru încredințarea unui autovehicul spre a fi condus unei persoane despre care cunoaște că nu deține permis, respectiv punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

PaceFacatorul de la Varsovia

Acum 5 ani

'Potrivit polițiștilor, șoferul nu deține permis de conducere, aspect cunoscut de către proprietarul autoturismului, mașina fiind neînmatriculată.'' Geniala fraza!Mai adinca decit Groapa Marianelor! Pe linga asta ''Cogito ergo sum'' devine un banal SMS de Pasti!
Raspunde

politrucul

Acum 5 ani

Da-tz-l cioarelor ca-l stiu pah cocirliu! Ai vast ce texte are-n el? Aiesta-i absolvent de scoala de vara, si-i miroasă gura-a trandahiri...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus