Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Căruță nesemnalizată lovită de mașină pe drumul Sibiu-Agnita. Un bărbat a ajuns la spital

Căruță nesemnalizată lovită de mașină pe drumul Sibiu-Agnita. Un bărbat a ajuns la spital

O căruță nesemnalizată a fost lovită în plin de o mașină pe drumul județean Sibiu-Agnita, în urma impactului căruțașul fiind rănit.

Polițiștii ajunși la fața locului spun că mașina și căruța mergeau în aceeași direcție.

”Un autoturism condus dinspre Nocrich spre Marpod de către un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Cisnădie, a intrat în coliziune cu un atelaj hipo nesemnalizat, condus pe aceeași direcție de un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Nocrich.

În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a căruțașului, care a fost transportat la spital conștient”, informează polițiștii sibieni.

Serviciul de Ambulanță Județean a trimis un echipaj de tip B la locul accidentului, șoferul refuzând transportul la spital.

”În urma impactului au rezultat două victime, un bărbat de 25 de ani suferind un traumatism de umăr. Echiapjul ISU prezent la accident, a asistat medical un alt bărbat care a refuzat transportul. Bărbatul de 25 de ani a fost transportat la UPU Sibiu”, au informat reprezentanții Ambulanței.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1140

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus