Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Ninsori și intensificări ale vântului. Din această noapte

Ninsori și intensificări ale vântului. Din această noapte

Începând din această noapte, meteorologii anunță ninsoare. Temperaturile vor scădea până la -3 grade C, iar vremea se va menține închisă, până joi.

Administrația Națională de Meteorologie a emis astăzi o informare meteo de ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului la munte, lapoviță și ninsori în nord-vest și centrul țării, valabilă de marți, ora 3:00, până miercuri, ora 18:00. Potrivit meteorologilor, în intervalul menționat, la munte va ninge moderat cantitativ și local se va depune un strat mai consistent de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60-80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.

„Începând din această noapte sunt așteptate precipitații în județul Sibiu. Iar aici, ne referim atât la ninsori, cât și la precipitații mixte”, spune meteorologul de serviciu al Centului de Meteorologie Transilvania Sud.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus