Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

CSHoops - un blog dedicat suporterilor CSU Sibiu

CSHoops - un blog dedicat suporterilor CSU Sibiu

Site-ul oficial al echipei sibiene de baschet BC CSU Sibiu are de săptămâna trecută o nouă secțiune, mai aproape de suporterii echipei. Este vorba despre CSU Hoops, un blog în care fanii vor regăsi scurte interviuri cu jucătorii antrenați de Dan Fleșeriu.

Textele își propun să îi aducă pe suporterii sibieni mai aproape de jucători prin incursiuni în viețile personale. Scurte momente importante din viețile lor, decizii și piedici, credințele lor și speranțele pentru viitor, dar și relația pe care o au cu fanii sibieni, sunt toate pe CSHoops, pe csusibiu.ro.

„Vrem să vă avem mai aproape ca niciodată! Dincolo de obiectivele de performanță, de antrenamente sau de activitățile de zi de zi, BC CSU Sibiu este o mare familie! O familie în care fiecare membru este esențial pentru ceilalți, în care toate bucuriile, dar și neplăcerile sunt împărtășite. Te invităm să urmărești noul nostru blog de poveste, CSHoops unde vei descoperi oamenii care stau în spatele poveștii noastre galben-albastre, oamenii care scriu povestea, dar și cei care fac această poveste să aibă, la fiecare sfârșit de sezon, un final fericit. Vei afla lucruri pe care nu le știai despre BC CSU Sibiu și îți vom da ocazia să afli lucruri interesante despre o mulțime de oameni pasionați de baschet”, arată Andra Bărbos, autoarea blogului.

Primele două interviuri au fost deja postate. Este vorba despre cea mai nouă revenire în familia CSU, Bogdan Popescu, și despre Tyler Laser, cel mai bun marcator al echipei.

csu hoops

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Csobanel Sighianu

Acum 5 ani

Bre, cu toții, numai un singur gând, o singura voința : FORZZA, FORZZA CSU
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus