Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
19°C

BC CSU Sibiu „Apărarea nu funcționează nici măcar la jumătate din potențial”

BC CSU Sibiu „Apărarea nu funcționează nici măcar la jumătate din potențial”

Baschetbaliștii sibieni revin la Sibiu după ce au disputat două partide de verificare cu echipa din liga 1, CSM Mediaș, dar și cu U Banca Transilvania Cluj. Dan Fleșeriu, antenorul echipei, spune că nu s-au axat pe meciurile în sine, ci pe relația dintre jucătorii echipei sibiene și pe îmbunătățirea stilului de joc.

Staff-ul tehnic a folosit această perioadă de pauză competițională pentru pregătirea fizică și tehnică individuală, iar în aceste două zile au urmărit integrarea lui Bogdan Popescu, proaspăt revenit la Sibiu, dar și modul în care echipa se prezintă pe parchet în absența lui Tyler Laser.

„Am avut două meciuri în care am încercat diferite formule în teren, unele dintre ele noi. De asemenea, am exersat apărarea, la care lucrăm, și care, din păcate, nu funcționează nici măcar la jumătate din potențial, sau din cât mi-aș dori eu. Rezultatele nu sunt importante. Ceea ce ne-a interesat pe noi a fost construcția relațiilor dintre jucătorii noștri. A fost o perioadă de acumulare, perioadă de care nu am avut parte înainte de începerea oficială a sezonului”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu va reveni la antrenamente urmând să se pregătească pentru următoarea partidă, care se va disputa în 3 decembrie 2017, în deplasare la Phoenix Galați. De altfel, în luna decembrie va mai disputa încă 4 partide oficiale, toate pe teren propriu, cu BC SCM U Craiova, CS Politehnica Iași, BC Mureș Tg. Mureș și CS Dinamo București.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Un mic detaliu ...

Acum 4 ani

Am o întrebare , un mic detaliu : care au fost rezultatele ? Scorul ... ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus