Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
8°C

Chiriac, despre moartea Stelei Popescu: „Este o pierdere ireparabilă”

Chiriac, despre moartea Stelei Popescu: „Este o pierdere ireparabilă”

După o carieră memorabilă în teatru, film și televiziune, actrița Stela Popescu a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Artista a fost și va rămâne una dintre cele mai cunoscute și importante personalități culturale pe care România le-a avut, crede directorul Teatrului Național „Radu Stanca”, Constantin Chiriac. 

Artiștii Teatrului Național „Radu Stanca”, studenții Departamentului de Artă Teatrală ai Universității „Lucian Blaga” din Sibiu, conducerea Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu și a Bursei de Spectacole își exprimă adânca tristețe și regretul prilejuite de decesul Stelei Popescu.

„Stela Popescu a fost, este și va fi una din cele mai mari actrițe ale României. Este o pierdere ireparabilă, pentru că puțini au avut un profesionalism de talia ei. A îmbrățișat toate genurile de teatru, teatru de revistă, unde a strălucit mai ales în perioada comunistă, prin textele pe care le spunea și cuplurile făcute de-a lungul timpului cu Ștefan Bănică, cu Alexandru Arșinel, dar mai ales pe textele regretatului soț, Maximilian. Făceau deliciul publicului și dădeau o urmă de speranță. În același timp, a făcut nenumărate filme, teatru numai de calitate, a lucrat cu majoritatea marilor artiști din România - un exemplu de mare profesionalism la care tinerii actori ar trebui să se uite cu admirație și sfințenie. Drum cu lumină” a declarat Constantin Chiriac.

Citește și: A murit Stela Popescu. Cetățean de onoare al comunei Slimnic, locul copilăriei

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

Bre, numai lasati-l pe Ciracu' sa gavareasca ca, gura acestuia adevarat vorogheste! Pai, dac-o mierleste si Parsivelu, nici bala da zmau ii mai scapă de faliment pa ai' de la Catana, ca cin' dreaq mai mânca c@ca'o făcându-le reclama?....
Raspunde

Csobanel Sighianu

Acum 6 ani

P.S. Bre, numai nu uitați sa cenzurați, precum l-ati cenzurat si pe Gyuntar, ca fiecare face doar atat cat poate...
Raspunde

jeguri

Acum 6 ani

E urat cant ceri parerea unuia ca si Chiriac despre Stele Popescu. Caracterul acestuia este reprobabil.
Raspunde

Un bou...

Acum 6 ani

Chiriac = un individ "pe invers"...mare nesimtit in comportament...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus