Luni,
17.01.2022
Innorat
Acum
2°C

Ce facem în weekend?

Ce facem în weekend?

Ultimul sfârșit de săptămână al lunii noiembrie și totodată al toamnei ne scoate din casă. La propriu. Asta pentru că temperaturile vor fi blânde, iar activitățile diverse. În centrul atenției, desigur, rămâne Târgul de Crăciun din Piața Mare. Dar nici spectacolele de balet nu sunt de ignorat.

Vineri, 24 noiembrie

Până la începutul lunii ianuarie, în Piața Mare se va desfășura Târgul de Crăciun. Acesta și-a căpătat în ultimii ani notorietatea, atât în rândul românilor, cât și în rândul străinilor, reușind să atragă mii de turiști. Cele 100 de căsuțe amenajate aici îmbie la gustări, vin fiert și pregătirea cadourilor pentru cei dragi.

În cadrul Conferințelor speciale FITS, Constantin Chiriac, directorul TNRS și totodată a festivalului de Teatru se va întâlni cu Ghiță Bîrsan, rectorul Academiei Forțelor Terestre. De la ora 18:00, la Librăria Habitus vor purta un dialog pornind de la ideea: „Cultura și armata - doi poli ai încrederii”.

De la ora 18:00, la Sala Thalia se va organiza un concert de gală, în cadrul proiectului Orașul Bunelor Maniere. La vioară va cânnta Remus Rimbu.

O oră mai târziu, în Sala Festivă a Bibliotecii Astra se va pune în scenă DAMEN-VALS de D.R Popescu. Prețul unui bilet este de 15 lei, însă se acordă o reducere de 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Sâmbătă, 25 noiembrie

Pentru cei mici, de la ora 10:00 și de la 12:00, se vor organiza două ateliere de meșterilit, la Teatrul Gong. Acolo, împreună cu Aurelia Călinescu copiii își vor da frâu liber imaginației și își vor pune mânuțele la lucru. Tot acolo, de la ora 11:00 și 18:00 se va prezenta spectacolul „Prințesele Spion”.

De la ora 19:00, în Sala Festivă a Bibliotecii Astra, se va pune în scenă spectacolul „Sunt o babă comunistă”. Prețul unui bilet este de 15 de lei, dar se acordă o reducere de 5 lei pentru elevi, student și pensionari. De la aceeași oră, însă, de data aceasta la Sala Thalia se va prezenta spectacolul de dans contemporan „Peer Gynt”.

Duminică, 26 noiembrie

Spectacolul „Prințesele spion”, de la Teatrul Gong, se va relua și astăzi, de la ora 11:00. La orele prânzului, mai exact de la ora 13:00, la Muzeul de Artă Contemporană se va organiza o masa rotunda, în cadrul expoziției „Centenarul femeilor din arta românească”.

masa, de la ora 17:00, sibienii sunt invitați la Stagiunea Camerală „Florescu-Fernandez & Friends", la un piano duo: Corina Răducanu & Eugen Dumitrescu, la Sala Oglinzilor a Forumului German.

De la ora 19:00, în Sala Festivă a Bibliotecii Astra se va pune în scenă spectacolul de teatru „Bravul soldat Švejk”, de Jaroslav Hašek. Prețul unui bilet este 20 lei, dar se acordă o reducere de 15 lei. La aceeași oră, însă, la Sala Thalia se va prezenta publicului iubitor de balet spectacolul de dans contemporan „Peer Gynt”.

„Coco”, „Murder on the Orient Express” și „Justice League” sunt numai trei dintre filmele care vor rula în acest sfârșit de săptămână la Arta Cinema. Programul complet poate fi consultat aici. 

Comentarii

2 comentarii

ovidiu

Acum 4 ani

Duminica la 18:00 protestam! Intalnire la magazinul Dumbrava.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

(-)

Acum 4 ani

Proștilor, voi de ce protestați? Fiindcă S-a ieftinit leul?....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus