Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
4°C

Primăria Sibiu suspendă colaborarea cu PayPoint pentru încasarea impozitelor și taxelor

Primăria Sibiu suspendă colaborarea cu PayPoint pentru încasarea impozitelor și taxelor

La nici zece luni de la semnarea parteneriatului între Primăria Sibiu și operatorul de plăți în numerar PayPoint, administrația locală anunță suspendarea acestei colaborări din ziua de 1 decembrie 2017.

Motivul invocat de administrația locală este legat de situația legală a celor de la PayPoint. „Începând cu data de 1 decembrie 2017 plata taxelor si impozitelor locale prin intermediul terminalelor Pay Point se suspendă până la data la care SC Pay Point Services SRL va obține toate avizele necesare pentru efectuarea unor astfel de încasări“, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului de către Primăria Sibiu.

Turnul Sfatului anunța în cursul lunii martie anul acesta că parteneriatul dintre Primări Sibiu și PayPoint ar putea fi doar un subterfugiu folosit de operatorul de plăți, care tocmai fuzionase cu o companie concurentă – Payzone. Iar parteneriatul încheiat cu Primăria Sibiu – primul de acest fel cu o administrație locală – ar fi fost folosit pentru raportul depus la Consiliul Concurenței, care urma să autorizeze sau nu fuziunea între cele două societăți comerciale. Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi aici

Taxele de salubrizare, impozitele locale precum și celelalte dări la bugetul local pot fi plătite, în continuare, on-line sau prin prezentarea la anumite ghișee. On-line pot fi plătite fie prin virament bancar, fie prin platforma e-administrație de pe site-ul Primăriei, sibiu.ro. Celelalte variante presupun deplasarea la oficiile poștale sau la ghișeele Direcției Fiscale (din cele două sedii ale Primăriei Sibiu situate în Piața Mare și respectiv pe b-dul Victoriei nr. 1-3).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus