Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Un tânăr împodobește bradul de Crăciun în locul sibienilor. Contra cost

Un tânăr împodobește bradul de Crăciun în locul sibienilor. Contra cost

Cum ar fi să vii de la birou și să-ți găsești bradul împodobit? La asta s-a gândit un tânăr sibian când și-a pus pe un site de anunțuri serviciile. Împodobește bradul de Crăciun în locul sibienilor. Contra cost, desigur.

Beniamin Binder are 29 de ani, este editor foto și de curând și-a anunțat noua „ocupație”: împodobește bradul de Crăciun al celor care nu au timp. „Mie mereu mi-a plăcut să fac bani din orice. Și așa m-am gândit și la asta. Poate sunt oameni care nu au timp să-și împodobească bradul. Indiferent că este vorba despre timp prea scurt sau lipsa simțului artistic, abia aștept să decorez bradul, care o să fie mândru de noul lui look”, spune tânărul.

Astfel, cu decorațiunile și bradul clientului își va pune imaginația la treabă, iar în maxim trei ore bradul este pregătit pentru cadourile lui Moș Crăciun. În funcție de înălțimea bradului, tânărul percepe următoarele tarife: până la un metru 100 de lei lei, până la doi metri 200 de lei, iar pentru cei de peste trei metri prețul pleacă de la 300 de lei.

De-a lungul timpului a pus pe site-urile de anunțuri diferite servicii. Unul dintre cele mai „trăznite”, spune el este cel de numărat bani. „Am zis că poate cineva are mulți bani pe care nu are timp să-i numere”, zice sibianul. Acum, de exemplu, odată cu venirea iernii și a zăpezii își oferă serviciile să deszăpezească trotuarele sau chiar să curețe zăpada de pe parbrizul mașinii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3355

Comentarii

8 comentarii

raspandache

Acum 6 ani

Cat de sclav corporatist sa fii ca sa n-ai vreme sa-ti impodobesti bradul? Asta inseamna o adevarata viata de loser, sa n-ai vreme cateva ore ca sa impodobesti bradul alaturi de copilul tau.
Raspunde

///

Acum 6 ani

Sa impodobesti bradul e o placere...de ce sa-ti ia cineva aceasta plcere si sa-i dai si o groaza de bani?~ Unii cred ca s-a intalnit hotul cu prostul...
Raspunde

inspector resurse umane

Acum 6 ani

Sa se duca la Fuego, cantaretul, Acolo sigur va avea succes pt. ca el isi pune mama sa impodobesca badul... de-atata vreme o fi obosit, biata de ea si are nevoie de jutor...
Raspunde

sica

Acum 6 ani

Dupa nume, tanarul nostru pare sa fie evreu...De-aia vrea sa faca bani din orice...
Raspunde

!

Acum 6 ani

Dupa nume nu-i evreu, dupa placerea lui sa numere bani ii jidan
Raspunde

Folki

Acum 6 ani

Ia mai da-l dreaq de loser jidan! Sa-si ia un job adevarat rahatul asta!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

xyz

Acum 6 ani

Folki esti un timpit de ce nu faci si tu asa ceva esti puturos el sia propus oferta ,numai cine vrea poate sal contacteze.
Raspunde

Folki

Acum 6 ani

Tampit ii fiu lu ma-ta ,sugaciule!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus