Duminică,
28.05.2023
Partial Noros
Acum
11°C

Soma organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase (P)

Soma organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase (P)

În prima parte a lunii decembrie, operatorul de salubritate SC Soma SRL va organiza în municipiul Sibiu o nouă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase, altele decât echipamente electrice sau electrocasnice.

Campania este programată să aibă loc în perioada 11 – 15 decembrie 2017. Sibienii care locuiesc la blocuri vor putea lăsa deșeurile voluminoase în 12 puncte publice, unde cei de la Soma vor amplasa containere de mari dimensiuni, cu capacități cuprinse între zece și 30 de mc. Cei care locuiesc la case, vor trebui să scoată la poartă aceste deșeuri de mari dimensiuni în zilele în care pe strada lor este programată ridicarea deșeurilor reziduale. Deșeurile voluminoase sunt deșeurile solide de mari dimensiuni care nu pot fi depozitate în containerele și igluurile normale de deșeuri și nu pot fi transportate de mașinile obișnuite care colectează deșeurile biodegradabile, reziduale sau reciclabile.

Cartier Amplasament punct de colectare
Vasile Aaron str. Muncel, în spatele Grădiniței nr. 29
Ștefan cel Mare (Rampă) Ștefan cel Mare nr. 136 (Triaj)
Lazaret / Gușterița str. Calea Gușteriței / str. Podului (sub viaduct)
Gară str. Regele Ferdinand (lângă Autogara Transmixt)
Terezian str. Târgul Cailor
Țiglari str. Țiglarilor (la complex)
Turnișor Aleea Iasomiei (biserică)
Ștrand str. Sălajului (dispensar)
Valea Aurie str. Sibiel (vizavi de Școala nr. 25)
Hipodrom str. Arieșului (în spatele complexului Cireșica)
Hipodrom Aleea Șelimbăr (Valea Săpunului)
Printre exemplele de deșeuri voluminoase care vor fi ridicate în această primă campanie se numără mobilierul de grădină, cel din locuințe, jucării de mari dimensiuni, elemente de stolerie, instalații de fitness, joacă sau întreținere corporală, dar și obiecte textile de mari dimensiuni.

Exemple de deșeuri vizate de această campanie: – mobilier de grădină: scaune, mese, figurine, cuști de animale etc. – mobilier din locuințe: dulapuri, mese, scaune, canapele, paturi, saltele, fotolii, tablouri, lustre etc. – jucării de mari dimensiuni: tobogane, piscine hobby, biciclete, trotinete, tractorașe și mașinuțe de jucărie etc. – elemente de stolerie (confecționate de tâmplar): tocuri, uși, ferestre etc. – obiecte de mari dimensiuni pentru recreere/joacă/întreținere corporală: leagăne, cărucioare de copii, balansoare, mese de masaj etc. – obiecte textile: covoare, preșuri, carpete etc.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus