Miercuri,
20.10.2021
Cer Senin
Acum
7°C

Tinerii sibieni au fost premiați. Pentru voluntariat și proiecte implementate

Tinerii sibieni au fost premiați. Pentru voluntariat și proiecte implementate

Cei mai activi voluntari și cele mai bune proiecte pentru tineret au fost premiați aseară, în cadrul Galei Tineretului Sibian. Aceasta a avut loc la Teatrul Gong și au fost oferite nu mai puțin de 46 de premii din domeniile tineret, voluntariat și sport.

Mai jos, vă prezentăm premianții din domeniile tineret și voluntariat

Cea mai activă organizație de/pentru tineret - Asociația Tinerilor Juriști Sibiu- ELSA Sibiu, Pentru dezvoltarea proiectelor de interes social de mare importanță pentru tineri, pentru promovarea drepturilor tinerilor și susținerea cauzelor acestora.

Cel mai activ voluntar implicat în proiecte de/pentru tineret - Niță Diana Liliana, Asociația Prietenii Mocăniței, Pentru consecvența cu care se implica în proiecte comunitare la nivel local și județean, pentru entuziasmul pe care îl degajă în jurul său.

Cel mai activ coordonator de voluntari implicat în proiecte de/pentru tineret - Andreea-Larisa Onea, Asociația ACT for Education/ Radio De Vis - Profesionalismul pe care l-a pus în slujba proiectului Radio de Vis și a echipei de voluntari care a realizat acest proiect.

Cel mai bun proiect de/pentru tineret - Noaptea Cercetătorilor 2017, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu - Pentru stimularea dezvoltării lucrului în echipă, a dezvoltării personale, pentru stimularea dezvoltării antreprenoriatului în rândul tinerilor.

Cel mai bun proiect de/pentru tineret extrașcolar – Mozaic, Colegiului Național „Octavian Goga” Sibiu, Pentru modul în care a armonizat teme diverse de interes pentru tineri, pentru originalitatea punerii în operă a acestuia.

Cel mai bun proiect multianual de/pentru tineret - Programul Educaţional Internaţional VIAŢA LA POZITIV, Asociația „Positive Life” Sibiu - Pentru consecvența realizării unui proiect comunitar de înalt nivel calitativ și de mare interes pentru tineri.

Proiect de/pentru tineret susținut de DJST Sibiu - Stagiunea de teatru și cursuri de actorie- Centrul de Tineret Sibiu, ASOCIAȚIA COMPANIA DE TEATRU BECOME - Pentru dezvoltarea mișcării culturale a tinerilor în general și din județul Sibiu în special, pentru promovarea spațiului neconvențional de manifestare și a inovației artistice.

Dezvoltarea relațiilor între asociațiile de tineret din jud. Sibiu și Rep. Moldova - Moscalu Nicolae, Asociația Obștească a Copiilor și Tineretului Moștenitorii Bălți, Rep. Moldova - Pentru strânsa cooperare de-a lungul timpului și pentru tăria implicării în proiecte bilaterale, pentru nivelul tot mai crescut al acestei colaborări.

Colaborare în susținerea și promovarea activității de/ pentru tineret din județul Sibiu - Claudia Popa- Președinte Asociația Colors - Pentru susținerea activităților de tineret sibiene și a colaborării în organizarea Galei Tineretului.

Cel mai bun proiect de/pentru tineret în colaborare derulat de DJST Sibiu - JOCUL CA TEATRU ediția a- V- a- Tabăra naţională de comunicare şi teatru pentru tineret, Asociaţia Dram Center 07 și Asociația Internațională de Tineret „BECOME ”- Pentru calitatea metodelor de educație nonformală, promovarea colaborării la nivel național între tineri, pentru modul în care sunt atrași tinerii spre creație, colaborare și participare.

Cel mai activ grup de voluntari implicat în activitatea centrelor de tineret din mun. Sibiu - Centrul de tineret Sibiu: Apolzan Oana Diana, Cojenel Sebastian, Boldijjar Cristian Alin, Rus Alexandru Ioan, Hampu Ștefan Ioan, Mihăilescu Sergiu, Duminciuc Alexandru, Popa Cătălin - Pentru implicare în proiectele și activitățile derulate în Centrul de Tineret Sibiu.

Cel mai activ grup de voluntari implicat în activitatea centrelor de tineret din jud. Sibiu - Centrul de Tineret Rășinari, jud. Sibiu: Ana Florentina Lac, Ioana Maria Muntean, Lungu Maniu Petru, Crețu Maria, Ana Grebenea, Muntean Diana Ana, Cotoară Raluca Petronela, Ilcușiu Alexandra, Sopa Ana Maria, Blezu Maria, Secu Cristina Ioana Maria - Pentru implicare în proiectele și activitățile derulate în Centrul de Tineret Rășinari.

Implicarea comunicatorilor de tineret din județul Sibiu în dialogul structurat cu tinerii - Cune George Christian și Chelcea Comin, membrii Rețeaua națională MTS - Pentru implicarea în dialogul structurat cu tinerii.

Proiectele derulate în anul 2017 ce au vizat promovarea unui stil de viață sănătos – Societatea Studenților Mediciniști Hipocrates Sibiu - Pentru creșterea conștiinței tinerilor de a trăi într-un mediu și un mod sănătos.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus