Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Programul pieței țărănești de la Sala Transilvania, prelungit cu două zile

Programul pieței țărănești de la Sala Transilvania, prelungit cu două zile

Edițiile ”de Crăciun” și ”de Revelion” ale pieței de la Sala Transilvania vor avea loc atât vinerea, cât și sâmbăta, anunță autoritățile județene.

”Această decizie a fost luată de către Consiliul Județean Sibiu împreună cu producătorii, având în vedere interesul crescut al cetățenilor de a se aproviziona cu produse agroalimentare locale și tradiționale, proaspete și de calitate”, se arată într-un comunicat remis redacției Turnul Sfatului. Prin urmare, în săptămânile premergătoare Crăciunului și Anului Nou, piața va fi deschisă vineri – sâmbătă, 22 – 23 decembrie, respectiv vineri-sâmbătă, 29 – 30 decembrie, între orele 08:00 și 14:00.

Autoritățile mai anunță că în cadrul pieței, în Insula de promovare a tradițiilor, urmează să susțină concerte de colinde elevii Școlii Gimnaziale „Viorel Cucu Paltinu” din comuna Arpașu de Jos, structura Arpașu de Sus, clasa a IV-a – învățător cordonator Dobrin Doina (vineri, 22 decembrie 2017, ora 10), dar și membrii corului de copii „Vox Cocertino” din comuna Gura Rîului, dirijor coordonator profesor Ioan Motronea (sâmbătă, 23 decembrie 2017, ora 10).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

...

Acum 5 ani

Cu actuala harababura din parcare si spatiul inconjurator salii se pierde foarte mult. In primul rand aducerea masinilor pe zonele pietonale cu piscoturi va duce la degradarea lor in scurt timp. De asemenea se vor distruge rigolele si gratarele metalice din aceste zone. In rest totul e perfect: masinile nu au locuri decente de parcare, nu pot manevra in spstiile improprii printre alte masini oprite aiurea si pietoni, intrarea in zona cu piscoturi e facuta langa iesirea din parcare si mai mereu acolo sunt ambuteiaje, mereu masini care se invart in cautare de loc, masini oprite cu nesimtire in paralel cu altele, blocand si mai mult traficul... Si pentru ca o coliva arata mai bine cu bomboane pe ea, i-au pus si 3 randuri de "bomboane" la iesire ca sa fie siguri. Siguri ca ce? Era mult mai bine organizata piata inainte de a fi exilata in parcare. Cum ziceam mai sus vom pierde mult mai multi bani cu actuala asezare
Raspunde

baba

Acum 5 ani

inchideti tigania asta de piata si mutati-o acolo unde-i este locul! Modernizati Piata Cibin in asa fel incat sa poata vinde si taranii si cu asta basta. Improvizatia asta cu iz de branza stricata e o mizerie!!! Aloo Primaria! Doamna Frodo mai lasati coaforul si panglicile si iesiti in lume!
Raspunde

baba

Acum 5 ani

Auzi la ei: "produse agroalimentare locale și tradiționale, proaspete și de calitate”...imi vine sa urlu...de ras! care traditionale? Care calitate?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus