Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Spărgător din locuințe, prins de polițiști la Mediaș

Spărgător din locuințe, prins de polițiști la Mediaș

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mediaș au reușit identificarea și prinderea unui medieșean în vârstă de 22 de ani, bănuit că, în data de 14 decembrie, ar fi pătruns într-o locuință din municipiu de unde ar fi sustras bunuri și bani în valoare de 5.000 de lei.

Față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii 24 de ore, urmând ca, în data de 16 decembrie să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

”Prejudiciul a fost recuperat parțial. Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Mediaș – Biroul de Investigații Criminale”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Comunicat PSD

Acum 6 ani

Stati linistiti, psd vegheaza. Ii dam drumu mintenas
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus