Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Bărbatul găsit mort în centrul Sibiului a fost ucis cu un ciocan acum trei zile. Criminalul a fost prins

Bărbatul găsit mort în centrul Sibiului a fost ucis cu un ciocan acum trei zile. Criminalul a fost prins

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu anunță joi reținerea unei persoane, principalul suspect în cazul cadavrului descoperit miercuri seară în centrul Sibiului.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului a explicat pentru Turnul Sfatului că trupul bărbatului decedat prezenta urme de ciocan în zona capului.

”În data de 6 martie, în jurul orei 21:00, între cei doi a izbucnit un conflict spontan, victima fiind lovită de mai multe ori în zona capului cu un ciocan. Cei doi erau oameni ai străzii și locuiau în acea clădire părăsită de pe terenul viran unde a fost descoperit cadavrul”, a explicat Mihaela Ruginosu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Sursele Turnul Sfatului spun că autorul crimei a scos ulterior afară trupul victimei, cel mai probabil în încercarea de a-l îngropa.

Suspectul are 68 de ani, este din comuna Ludoș, și a fost reținut aseară, în jurul orei 23:00, la scurt timp după ce procurorii au reluat cazul.

Astăzi procurorii vor înainta judecătorilor propunerea de arestare preventivă.

teren viran sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Ion

Acum 1 an

In Sibiu, in 2023, la 200m de centru poate o cladire sa arate in halul asta? Chiar nimeni nu a observat ca 2 oameni ai strazii "locuiesc" in acea cladire? Niste intrebari la care ar putea raspunde cei din Primarie.
Raspunde

Emila

Acum 1 an

Ce treabă are primaria? Clădirea si terenul sunt proprietate privată.
Raspunde

Kukuruku

Acum 1 an

Depinde cine e proprietar In 2023 probabil in majoritatea oraselor din lume de marimea Sibiului sunt chestii din astea in centru.
Raspunde

Ion

Acum 1 an

Chestia aia cu întreținerea proprietății nu e valabilă ? Chiar toate mizeriile le putem suporta acestor proprietari iresponsabili ? Primăria nu se implica in niciun fel ??
Raspunde

Paul

Acum 1 an

Te ingrozesti si te intrebi daca ai putea fi urmatoarea victima! Daca nu le renoveaza, ma indoiesc ca sunt proprietate privata sigur apartin primariei, macar sa le sigileze, sa puna lacat, sa nu mai aiba acces nimeni!!! Cu atat mai putin niste ucigasi cu sange rece!
Raspunde

Klaus

Acum 1 an

Dacă fațada casei este un pic stricată ești imediat amendat de inculți de la puterile locale sub directa supraveghere a primăriei, însă asaceva este evitat oare din care motiv acea proprietate aparține cuiva suspus și nu riscă nimeni.....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus