Joi,
29.07.2021
Partial Noros
Acum
32°C

Protest spontan la AJOFM. ”Diferențele de salarii sunt de la 20% la 98%”

Protest spontan la AJOFM. ”Diferențele de salarii sunt de la 20% la 98%”

Azi dimineață la AJOFM Sibiu a avut loc un protest spontan al salariaților pentru salarizare unitară cu toate instituțiile deconcentrate. ”Diferențele de salarii sunt de la 20% la 98 %. De asemenea, mutarea contribuțiilor la angajat face ca majorarea din  ianuarie să nu fie de fapt o majorare”, susțin protestatarii.

Astfel de acțiuni s-au desfășurat săptămâna trecută în mai multe instituții bugetare din țară, iar cerința comună este echilibrarea salariilor în funcție de ocupația profesională și pregătire, indiferent de instituție sau localitatea unde își desfășoară locul de muncă.

de9fc0a7-61ff-4677-99b5-32b298f1ef6f

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comunicat PSD

Acum 3 ani

Bai, cum adica majorarea nu mai e majorare? Taceti din gura ca pe hartie e mai mare! Ce luati voi in mana e treaba voastra!
Raspunde

x

Acum 3 ani

Nu va grabiti cu protestul, pt majorarile unora statul tocmai a imprumutat 8 milairde de euro, bani care vor fi platiti prim marirea impozitelor tuturor, atunci sa vedeti micsorari de venituri
Raspunde

Hell-Town

Acum 3 ani

Oare marele PNL-ist Cretzu Mircea, director executiv acolo de 100 de ani, protesteaza si el? Ca nu l-am vazut printre oameni... Sau lui ii convine salariul de 10 mii pe luna? Ca doar se stie - Opozitia e la putere in Sibiu!
Raspunde

ghita

Acum 3 ani

Pai cautati alt loc de munca, doar sunteti experti in asa ceva nu?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus