Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

63.000 de petarde, confiscate la Sibiu | foto video

63.000 de petarde, confiscate la Sibiu | foto video

63.000 de petarde au fost găsite și confiscate de polițiștii sibieni, în urma unor percheziții efectuate azi dimineață, în zona centrală a orașului. 

În dimineața zilei de 21 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Sibiu au organizat două percheziții domiciliare pe raza municipiului Sibiu, ocazie cu care au identificat și confiscat peste 63.000 de petarde, se arată într-un comunicat al instituției.

 În urma activităților operative desfășurate de către polițiștii sibieni într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice, în dimineața zilei de 21 decembrie, în două imobile, din zona centrală, aparținând unui sibian în vârstă de 26 de ani, au fost identificate numeroase articole pirotehnice fără documente justificative, pe care sibianul intenționa să le comercializeze ilegal.

Articolele pirotehnice au fost confiscate, iar cercetările continuă în vederea identificării și documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus