Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
21°C

Au fost desemnați șefii Aeroportului sibian pentru următorii patru ani

Au fost desemnați șefii Aeroportului sibian pentru următorii patru ani

Din cele patru posturi de director scoase la concurs la Aeroportul Internațional Sibiu, două vor fi ocupate, în continuare, de aceleași persoane care au condus regia autonomă și în ultimii patru ani.

Comisia de selecție pentru funcțiile de director general, economic, operațional și comercial la AIS a publicat rezultatele concursului început în urmă cu mai bine de o lună. Potrivit anunțului, directorul general al Aeroportului rămâne Marius Gîrdea (foto principală), cel care a ocupat această funcție de la începutul anului 2014. La fel, funcția de director comercial rămâne ocupată de Iulia Ivancea.

Schimbările din conducerea Aeroportului vizează funcțiile de director economic și director operațional. Pe prima dintre acestea, în următorii patru ani cel puțin se va afla Silviu Popa, care îi ia locul astfel lui Ovidiu Nicoară.

Iar director operațional va fi Nicolae Pleașcă, angajat al AIS care îi ia astfel locul lui Gheorghe Velicu.

Descarcă de aici Anuntul privind rezultatele concursului de la Aeroportul International Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Incompetenta e acasă la Sibiu

Acum 6 ani

Astia toți sunt niște tăraie mațe ordinari, incompetenți și care nu știu diferența între un Boeing și un Aro. Niște politicieni cu buze subțiri împreună cu angajatele aeroportului, toate botoxatele, siliconatele lăsate grele de mai marii judetului prin cabanele lui nea Nicu. Coarfele de ieri, doamnele directoare de azi. Aeroportul va ajunge stație pentru Dacos.
Raspunde

Dorisbucsa

Acum 6 ani

Ei da? Miraaareeee! Lumea spune ca TS scrie la comanda, pentru ca incaseaza bani buni din publicitate de la ... culmea, de la AIS, nu? Oare de la ce departament? Comercial? Economic? TS a avut deseori ocazia sa scrie despre mizeriile de la aeroport. Dar culmea, nu a fost pe faza. Se indoia cineva ca nu o sa castige functiile Gardea si Ivancea? Sa fim seriosi! Concurs? Seriozitate? Profesionalism? Pai IvanCea Cinstita, nu e sotia militianului sef? Nu e oama partidului? Nu e cea care matraseste concursurile pentru a angaja pitzipoancele pesedeului?
Raspunde

Corul babelor FDGR

Acum 6 ani

Aeroportul arata foarte bine spre deosebire de coșurile de gunoi de la Cluj si Tg Mures. Pentru cata populatie este in zona cursele acopera mai mult decât suficient. E mulți fustrati in incinta! Singurul minus sunt baietii si frtitele de la antitero care nu sunt organizați la nivelul unui aeroport de asemenea talie.
Raspunde

Incompetenta mai periculoasa decat hotia

Acum 6 ani

Am numarat 5 posturi de Director la cativa angajati; pai cum ar putea sa ajunga pe profit cant organigrama in sine e o gresala?
Raspunde

Ioan

Acum 6 ani

Ca ivancioaica-i nevasta lui Ivancea, care-i problema? Ca aia-i nevasta lu ala si daca nu era, nu ajungea-asta-i barfa de marginea santului! Concursurile in sine sunt problema: examinarea nu e reala ci intra cine trebuie si nu cel care este cu adevarat bun. Aici e problema. Un concurs netrucat e aproape imposibil in Romania. De aceea, solutia ar fi angajarea u ei companii straine de recrutare.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus