Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Pasagerul 500.000 a aterizat astăzi pe Aeroportul Sibiu

Pasagerul 500.000 a aterizat astăzi pe Aeroportul Sibiu

O doamnă care a ajuns astăzi în Sibiu cu o cursă Wizz Air de la Memmingen a fost pasagerul cu numărul 500.000 care a folosit serviciile aeroportului în cursul acestui an. Pasagera a fost întâmpinată și premiată de către reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu și ai aeroportului cu o geantă de voiaj oferită de partenerul aeroportului SC Art & Craft Design SRL, materiale promoționale, un abonament de parcare cu valabilitate de un an și o plachetă aniversară.

În luna decembrie a acestui an au fost anunțate cinci noi rute spre Bruxelles Charleroi – Belgia, Copenhaga – Danemarca, Basel – Elveția, Paris Beauvais – Franța și Frankfurt Hahn – Germania, cu operare directă începând cu luna iunie a anului 2018. Astfel, rețeaua de rute oferită de aeroportul sibian se va extinde la 14 destinații din 9 țări. În prezent, pe aeroportul din Sibiu sunt operate zboruri directe spre nouă destinații, respectiv Milano, Madrid, Londra, Dortmund, Memmingen, Nürnberg, Stuttgart, München și Viena.  „Dezvoltarea aeroportului și deschiderea de noi rute aeriene naționale și internaționale reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Sibiu, atrăgând creșteri în investiții, cultură și turism. Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat și se implică în promovarea și dezvoltarea economică a județului Sibiu, cu consecințe directe în creșterea nivelului de trai”, a transmis Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Zero

Acum 6 ani

Adica 500,000 de cand a fost deschis, anii 1930, amplasament actual anii 1940
Raspunde

adica?

Acum 6 ani

CORECT!!! :)
Raspunde

Nicoleta din V Aurie

Acum 6 ani

eu am fost pasagera 500 001 !! :)
Raspunde

Doamna

Acum 6 ani

Doamna fereste ce articol de kkt!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus