Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
15°C

Accident pe Iorga. Un șofer a intrat pe contrasens

Accident pe Iorga. Un șofer a intrat pe contrasens

O persoană este rănită în urma unui accident care a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 11,30, pe strada Nicolae Iorga, în zona Cedonia, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Un șofer, în vârstă de 20 de ani, din Sibiu, în timp ce circula spre blvd Mihai Viteazu, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus. Potrivit polițiștilor, șoferul vinovat de producerea accidentului este rănit, posibil ușor, conștient. Din primele informații, potrivit martorilor, șoferul ar fi suferit o criză de epilepsie.

Nu sunt probleme de trafic.

foto Info Trafic Sibiu

accident iorga (3)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Ioana

Acum 6 ani

Nu pot sa cred ca politia romana , permite unor oameni cu probleme de sanatate sa conduca autoturisme pe drumurile publice ! Bine ca nu s-a intamplat vreo nenorocire !
Raspunde

Simy

Acum 6 ani

Acordul pentru examenul auto il primesti de la medicul de familie, nu de la politia romana ! Sarbatori Binecuvantate sa-ti daruiasca bunul Dumnezeu !
Raspunde

Dany

Acum 6 ani

Da ce politia i-a facut fisa medicala?Cred ca trebuie cautat in alta parte
Raspunde

Daniela Ciocanea

Acum 6 ani

@Ioana: Mai treci si tu pe la Sfânta Biserica, macar acum ca-i Ajunul
Raspunde

valcea-i fruncea

Acum 6 ani

dacă mergea la biserica ca noi valceni dminica dimineata nu mai facea acidentul asa ia trebuit
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus