Miercuri,
01.02.2023
Ceata
Acum
-1°C

Cum va fi vremea în zilele următoare: Cald

Cum va fi vremea în zilele următoare: Cald

Valorile termice vor continua să crească, cu precădere în regiunile extracarpatice, unde vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată, informează ANM.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general, între 5 şi 15 grade, iar cele minime se vor situa între -5 şi 5 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi trecător precipitaţii slabe în nordul ţării, ploi în Maramureş şi mixte în nordul Carpaţilor Orientali. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în cursul zilei, în zona montană înaltă, iar local şi la cote mai reduse în regiunile estice. Mai ales în timpul nopţii, local în zonele joase de relief, îndeosebi din sud şi sud-est, se va forma ceaţă sau nebulozitate joasă stratiformă.

Vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod normal la această dată, în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la senin, însă dimineaţa şi spre sfârşitul nopţii pe arii restrânse vor fi nori joşi sau ceaţă, în special în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, cu precădere pe crestele Carpaţilor Orientali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 şi 14 grade, iar cele minime, în general, între -5 şi 5 grade.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus